Cikkek a(z) Ingatlan kategóriákból

Támogassa a magyar ipart, vásároljon magyar építőanyagot!

Támogassa a magyar ipart, vásároljon magyar építőanyagot!

Építkezés előtt áll, és szeretné mindenből a lehető legjobb minőséget beszerezni? Ma már nem csak a termelői piacok kapcsán hívják fel a figyelmet a szakemberek a hazai minőségre, hanem például az építőanyagokkal összefüggésben is. A tavaszi és a nyári hónapokban rendszerint megszaporodnak az építkezések, és a piaci helyzetet látva ez idén sincs másként. A hitelintézetek kedvező ajánlatai, az állami támogatás lehetősége, továbbá az ingatlan, mint befektetési forma népszerűsége azt támasztják… Tovább: Támogassa a magyar ipart, vásároljon magyar építőanyagot!»

Milyen szerepeket tölthet be egy alumínium redőny a Balatonnál?

Milyen szerepeket tölthet be egy alumínium redőny a Balatonnál?

A csodálatos Balaton partjáról, az utánozhatatlan hangulatú magyar tengerről a legtöbb embernek bizonyára nem az jut eszébe, hogy milyen fontos lehet itt egy alumínium redőny. Mindez azonban csak addig maradhat nyitott kérdés, amíg nem vásárolunk egy kis nyaralót, nem nyitunk egy éttermet, vagy nem lakunk már eleve ott. A Balaton ugyanis bármily csodálatos is, egy ott található ingatlannál elengedhetetlenül fontos a megfelelő árnyékolás, hovatovább olyan tényezők, mint a szigetelés, vagy… Tovább: Milyen szerepeket tölthet be egy alumínium redőny a Balatonnál?»

Szétfagyott csövek okoznak beázásokat a téli időszak alatt

Szétfagyott csövek okoznak beázásokat a téli időszak alatt

Szivárgó vízre, vagy indokolatlanul magas vízszámlára lett figyelmes? A probléma észlelésekor érdemes mihamarabb szakembert hívni, aki gyorsan a dolgok végére tud járni. Ha az otthonunkhoz tartozó rendszerekről van szó, akkor a kifogástalan működés nélkülözhetetlen. A téli hideg rendszerint jelentős hatással van a vízvezetékekre, valamint a csövek általános állapotára. Az elmúlt hetek igencsak fagyos éjszakái miatt sokan szembesültek a szétfagyott vízórák és csövek jelentette gondokkal. A helyzet már csak azért is… Tovább: Szétfagyott csövek okoznak beázásokat a téli időszak alatt»

El sem hinnéd, hogy mennyi energiát termel a Nap

El sem hinnéd, hogy mennyi energiát termel a Nap

Sokat lehet hallani a környezetszennyezés káros hatásairól, az állítólagos globális felmelegedésről. Ennek okai mindenképp a környezetét kihasználó emberi tevékenységből erednek. Valahogyan természetesnek kellene lennie, hogy a környezetünkre figyelünk, és nem használunk önmagunk és a bennünket körülvevő élőhely számára káros anyagokat. De mindannyian tudjuk, hogy a dolgok nem egészen ezek az elvek alapján zajlanak. Pedig történhetne másként is, hiszen ha energiaforrásainkat a természet folyamatos energiát adó erejére alapoznánk, akkor sok folyamat… Tovább: El sem hinnéd, hogy mennyi energiát termel a Nap»

Mik az alumínium redőny előnyei?

Mik az alumínium redőny előnyei?

Lakásfelújítók körében gyakran választott redőny típus az alumíniumból készült. Amennyiben még nem döntötte el, hogy melyik alapanyag mellett teszi le voksát, érdemes megismerkednie azokkal a pozitívumokkal, melyekkel a kulturált megjelenésű, a hang-, és hőszigetelés terén kiválóan bizonyított megoldás szolgálja otthona kényelmét.  Ha szeretne részletes információhoz jutni az alumínium alapanyagú redőnytípusokról, valamint ezek előnyeiről, akkor ide kattintva megteheti azt. A redőnyök leeresztett állapotban alkalmasak arra, hogy szűrjék, vagy teljesen kizárják a… Tovább: Mik az alumínium redőny előnyei?»

Milyen tapéta bordűr való a gyerekszobába?

Milyen tapéta bordűr való a gyerekszobába?

Nagyon várják már a kis pocaklakó megérkezését, és szeretnék a gyermekszobát olyanná varázsolni, ahol a csöppség a hazaérkezést követően tökéletesen érzi magát (tippek itt)? Esetleg már nagyobb gyermeke számára keresi az ideális megoldást lakásfelújítás alkalmával? A bordűr tapéták olyanok mint a női szem kontúrjai, és kiválóan alkalmasak akkor is, ha a gyermekszoba kialakításáról van szó. Választhatja az oldalfal és a mennyezet találkozásához elhelyezhető változatokat is, de ha igazán trendi és stílusos helyiséget kíván berendezni, akkor javasolt a padlótól körülbelül egy méteres magasságban elhelyezett bordűr.

Albérlet keresés tippek: kiket kedvelnek a főbérlők?

Albérlet keresés tippek: kiket kedvelnek a főbérlők?

Az ár, elhelyezkedés és minőség szempontjából is megfelelő albérlet megtalálása cseppet sem könnyű feladat, s még ha akad is olyan ingatlan, mely elnyeri tetszésünket, még korántsem biztos, hogy az főbérlő is úgy gondolja, velünk köt szerződést. Széles albérlet választék iránt érdeklődve szemezgess online, de arról se feledkezz meg, melyek azok a jellemzők, melyek alapján jó eséllyel Te kapod majd a kiszemelt lakást. Arra talán felesleges is felhívni a figyelmet, hogy… Tovább: Albérlet keresés tippek: kiket kedvelnek a főbérlők?»

Gyors albérlet keresés – amire érdemes odafigyelned

Gyors albérlet keresés – amire érdemes odafigyelned

Munka, vagy iskola miatt keresel albérletet, de nem tudod, melyek azok a szempontok, melyek alapján jó eséllyel indulsz a főbérlőknél? A legjobb szobák, lakások iránt általában nagy kereslet mutatkozik, ezért egy sor feltételnek meg kell felelned ahhoz, hogy valóban Neked tetsző ingatlant kapj a pénzedért. Íme azok a szempontok, melyek fontosak lehetnek annak érdekében, hogy megbízható személy benyomását keltsd, és mit jobb, ha inkább kerülsz!

Mi az a jollyflex cső: előnyök és hátrányok

Mi az a jollyflex cső: előnyök és hátrányok

Perényi Sándor szerint a jollyflex cső egy gyakori megoldás mosogatógépek esetében, Ő azonban óva int ettől a megoldástól. Hátránya a vékony falvastagság illetve könnyű deformálódás, megnyúlás, illetve a redőkbe könnyen bekerülő szennyeződés és mosószer. Ez a flexibilis lefolyócső gyakorlatilag olcsó megoldást kínál azok számára, akik a házilagos megoldások hívei, és szeretnék saját maguk megoldani a bekötéseket. A jollyflex csöveket mosdók, mosogatók, WC bekötésekor előszeretettel alkalmazzák, ám tény, hogy minőségükben és… Tovább: Mi az a jollyflex cső: előnyök és hátrányok»

Kandalló kémény nélkül? Érdekes újdonság a lakberendezésben

Kandalló kémény nélkül? Érdekes újdonság a lakberendezésben

A kandalló legtöbbünk számára az otthonosság érzetét kelti, ezért természetes igényként jelentkezik, hogy akár a nappali, akár a háló hangulatát ilyennel dobjuk fel. De mi a helyzet akkor, ha a lakás építészeti megoldásaiba ez nem illeszthető bele? Ma már nincs akadálya annak, hogy kémény nélkül is élvezhessük a kandalló keltette romantikus, természetközeli hangulatot. Az elektromos, valamint a bioetanol-lal működő, füstmentes lakberendezési tárgyak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek – még a néha bizony borsos ár ellenére is.

Oldal 1 / 3123
MACIKA.hu
2011