0

A csavarkompresszor technikai jellemzői

A csavarkompresszor technikai jellemzői

Az utóbbi évtizedekben a megmunkálási technológiák fejlődése nagy gyorsasággal történt, mivel a kliensek egyre szigorúbb követelmények alapján fogalmazzák meg a kívánt termék jellemzőit. A fejlődési iram a kompresszorgyártási iparban is észlelhető, napjainkban már több száz példány közül is választhatunk. A masszív felépítésű csavarkompresszor az egyik leginkább strapabíró kompresszor, amit többféle ipari ágon is alkalmaznak, profik és amatőrök egyaránt.

A csavarkompresszor a működési elv konzerválásán kívül kevés elemet hagy érintetlenül, mivel újabb és újabb verziók kerülnek ki a kliensek igényei szerint. Mivel a választék rendkívül gazdag, az optimális csavarkompresszor kiválasztása pár órás informálódást igényel a részünkről. Ajánlatos áttekinteni figyelmesen a technikai adatokat és az alapvető jellemzőket, megfontolni, melyik csavarkompresszor felel meg legjobban az ipari ágnak, amiben majd a használatára kerül sor.

Szükséges tudni a csavarkompresszor modularitását, ami megszabja a telepítés helyszínét, valamint a kompresszor teljesítményét, aminek alapján megfelelő vagy sem az adott üzemi követelményeknek. A csavarkompresszorok teljesítménye javítása érdekében, egy csendes és hatékony ventilációs rendszert tartalmaznak. A sűrítőegység magas hatásfokkal rendelkezik, alacsony fordulatszámmal, ami kompresszortól függően, megválasztott profilú és méretű rotorokból áll.

A csavarkompresszor valamennyi irányító, operatív és biztonsági funkciói egy intelligens vezérlőpanel mikroprocesszorra épülnek, ami időközben ellenőrzi az optimális működést. A csavarkompresszor színvonalas megmunkálással készül, ezért a gyártó prémium minőséget és hosszú időtartamot garantál minden termékre.

Iktatva: Elektronika
MACIKA.hu
2011