0

Czanik Balázs – izzasztó edzések, látványos eredmények

Czanik Balázs – izzasztó edzések, látványos eredmények

A sikeres fogyókúrázók, diétázók, és az egészséges életmódra odafigyelők körében talán nem ismeretlen Czanik Balázs neve, aki hazánkban a capoeira aerobik képviselője, és számos fitness DVD-vel, valamint rendszeres edzések tartásával mozgatja meg az a sport és az aktív életmód szerelmeseit. Mindegy, hogy személyesen vesz részt edzésein, vagy otthon, a DVD-lejátszó előtt teszi próbára állóképességét, az eredmény nem fog elmaradni!

Czanik Balázs a fogyni vágyók számára igencsak megterhelő aerob mozgásformákat kínál, melyeknél a combizmok épp úgy igénybe vannak véve, mint például a csípő. A pulzusszám felpörgetésének, és fent is tartásának köszönhetően a zsírégetés megfelelő ütemben indul be, így kitartással, rendszerességgel, és a táplálkozásra való odafigyeléssel komoly eredmények, és mínusz kilók érhetőek el.

A capoeira aerobik erősítő blokkjai bár első néhány nekifutásra teljesíthetetlennek tűnnek, de némi edzettséggel, és gyakorlattal akár végig is csinálhatóak. Az izomláz garantáltan nem marad el, de ez csak azt igazolja, hogy a Czanik Balázs által összeállított mozgásforma igenis hatékony!

Akár karácsonyra is meglepheti kedvesét, vagy saját magát egy-egy hasonló fitness DVD-vel, hiszen az egészséges életmódra és a testmozgásra való odafigyelést sosincs késő elkezdeni. A kezdeti fullasztó edzések után egyre nagyobb lesz teherbírása, ami nem csak elégedettséggel tölti majd el, hanem külalakján is meglátszódik! Ez utóbbi eredmény pedig valóban magáért beszél.

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011