0

Farsangi jelmez ötletek – a biztos siker titka

Farsangi jelmez ötletek – a biztos siker titka

Gyermekkorunk emlékezetes eseményei az iskolai, óvodai farsangok, amikor szabadjára engedve fantáziánkat kedvenc mesehősünk bőrébe bújhattunk. Mára azonban a szülők által összeeszkábált jelmezek helyett sokkal szélesebb lehetőségek állnak a gyermekek rendelkezésére, hogy elkápráztassák kis barátaikat.

A farsangi jelmezversenyek helyett akár szülinapi zsúrokon is szükségessé válhat, hogy jelmezt öltsön kicsink, s ha kreatívabban és minőségibben szeretnénk megoldani a kérdést, mint például a gézbe tekert, múmiát formáló apróság, akkor érdemes a kész jelmezek mellett letenni voksunkat. Számos változatban megvalósíthatóak a farsangi jelmez ötletek, és a kínálatban ma már mindenféle kiegészítőt is megtalálunk.

Akár az egyéni farsangi jelmez ötletek is teret nyerhetnek, hiszen a parókák, kalapok, vagy egyéb eszközök segítségével minden kedvenc mesehős, vagy filmbéli figura életre kelhet – legalábbis néhány óra erejéig. A mesefigurák még mindig nagyon kedveltek a gyermekek körében, de a kapható kiegészítők széles tárháza azt mutatja, hogy a harcosok, a hastáncosok, a tündérlányok, vagy éppen a maszkos hősök is nagy népszerűségnek örvendenek.

Az arcfestékek segítségével tökéletes lehet a végeredmény, hogy a kreatív farsangi jelmez ötletek valóban elérjék a kívánt sikert. Ha van egy egyéni elképzelésünk, a szaküzletekben, webáruházakban mindent megkapunk ahhoz, hogy gyermekünk átélhesse a jelmezek nyújtotta felejthetetlen élményt. Akár az internet kényelmét kihasználva is beszerezheti a szükséges darabokat, hogy aztán kezdetét vehesse a móka.

 

Iktatva: Szórakozás
MACIKA.hu
2011