1

Hasbro Furby rendelés

Hasbro Furby rendelés

Meglepetést keres gyermekének, de nem tudja, minek is örülne igazán? Szeretne valami olyan népszerű játékot választani, amely minden apróság tetszését elnyeri? Emellett nincsen ideje arra, hogy a játékboltok között rohangászva kutassa az ideális ajándékot? A Hasbro Furby rendelése online a leggyorsabb, és ha e játék típus mellett teszi le voksát, biztos lehet abban, hogy örömet okoz majd vele.

A korábban már nagy sikert aratott Hasbro Furby állatkák reneszánszukat élik, hiszen egyszer már a piacra dobta a cég a szőrös, interaktív állatokat, melyek igazi játszótársakká válnak a gyerekszobában. Az érzelmei kifejezésére töbféle formában képes kisállatot igen nehéz kiismerni, de ha egyszer rájön gyermeke, milyen zenét szeret, vagy éppen mikor van jó kedve, akkor a közös móka garantált.

A játék azoknak a gyermekeknek ideális, akik szeretik az olyan feladatokat, amikor gondoskodniuk kell egy kisállatról. Az élő kiskutyát, kiscicát nem minden körülmények között lehet felelősen tartani, de a Hasbro Furby képes arra, hogy gyermeke ez irányú vágyait kielégítse.

Az internet kínálta kényelmet kihasználta Önnek lehetősége nyílik arra, hogy egyszerűen és gyorsan megrendelje a választott darabot, melyet azután a webáruház szállításai feltételei alapján házhoz is szállítanak majd. Ha még a születésnap előtti héten sem tudott dönteni, még nincs késő, hiszen ha megfeleően választ áruházat, akár két napon belül megkaphatja az aranyos játékot.

A változatos színekben beszerezhető figura minden egyes mozdulatra reagál, szemeivel és hangokkal is jelzi, mi az, ami kellemes számára, és mi kevésbé. Ha zenét hallgat táncra perdül, de mobiltelefon segítségével lefordítható a speciális “Furby-nyelv”, hogy gyermeke is megértse, mit is szeretne új kedvence.

Az interaktív játékok iránt érdeklődve gyermeke számára garantáltan tetszeni fog az állatka, mely társa lehet a mindennapokban. Izgalmas elfoglaltság lehet számára új kis barátjával foglalkozni, mely során a gondoskodásról is sokat megtanul majd. Ismerje meg a terméket, és ha elnyerte tetszését, online is megrendelheti azt. A siker garantáltan nem marad el az ajándék átadása után!

Iktatva: Szórakozás
MACIKA.hu
2011