0

Mi az a jollyflex cső: előnyök és hátrányok

Mi az a jollyflex cső: előnyök és hátrányok

Perényi Sándor szerint a jollyflex cső egy gyakori megoldás mosogatógépek esetében, Ő azonban óva int ettől a megoldástól. Hátránya a vékony falvastagság illetve könnyű deformálódás, megnyúlás, illetve a redőkbe könnyen bekerülő szennyeződés és mosószer. Ez a flexibilis lefolyócső gyakorlatilag olcsó megoldást kínál azok számára, akik a házilagos megoldások hívei, és szeretnék saját maguk megoldani a bekötéseket.

A jollyflex csöveket mosdók, mosogatók, WC bekötésekor előszeretettel alkalmazzák, ám tény, hogy minőségükben és élettartamukban nem összehasonlíthatóak a hagyományos szifonokkal. Mielőtt tehát úgy döntene, hogy jollyflex csövet választ a beköltözés, vagy a lakásfelújítás során, érdemes körülnéznie a piaci kínálatban, és hozzáértő szakember véleményét kikérni.

Miként duguláselhárítás alkalmával, úgy a bekötésekkor is fontos szempont kellene, hogy legyen az időtálló minőség, hiszen akkor érezzük otthonunkban kényelmesen magunkat, ha az olyan helyiségeknek, mind a konyhának, a fürdőszobának és a toalettnek a berendezései tökéletesen funkcionálnak. Ennek érdekében néha bizony megéri többet rászánni a szaniterek kialakítására, beüzemelésére. 

Szakemberhez fordulva kérheti az otthonához tartozó csőrendszer feltérképezését is, így fény derülhet a kamerás cső-, és csatornavizsgálat (ismertető videó itt) alkalmával arra, ha esetleg dugulás, vagy repedés keletkezett, s így egy kalap alatt intézheti el mind a megvásárolt készülék, szaniter beszerelését, és a lefolyók átjárhatóvá tételét is. Válassza a szakmai weboldalakat, ahol megtalálhatja a lakóhelyén legolcsóbban dolgozó profikat!

Iktatva: Lakberendezés
MACIKA.hu
2011