0

Mikor lehet hasznos a teherautó bérlés?

Mikor lehet hasznos a teherautó bérlés?

Kik és miért választják a teherautó bérlést? Lesz-e bármilyen hatással az e-útdíj bevezetése az üzletágra?

A költözés mellett a legnagyobb haszna a kereskedelmi áruszállítás esetén van – nyilatkozta a Határautó teherautó bérlési osztályvezetője. Az viszont részben még a jövő titkának számít, hogy a 3,5 tonna feletti gépjárművekre kötelező e-útdíj hosszú távon milyen hatással lesz a keresletre, valamint a bérbeadás áraira.

Sokan költözés alkalmával nem szívesen bízzuk holmijainkat idegenekre, és legyen szó akár a legmegbízhatóbb szakemberekről, ismerőseink és rokonaink mégiscsak jobb választásnak bizonyulhatnak. A szükséges gépjármű azonban az esetek többségében nem áll rendelkezésre. Ilyenkor a teherautó bérlés remek választásnak bizonyul, hiszen segítségével egyszerre nagy mennyiségű holmit tud egyik helyről a másikra elszállítani. 

Hasonlóképp hasznos az áruszállítás alkalmával, hiszen nem minden cég engedheti meg magának, hogy több gépjárművel is rendelkezzen (a rendszeres szállítók jellemzően a bérlés vagy a hitel helyett a lízinget választják). Szintén sokan döntenek a teherautó bérlés mellett azok közül, akiknek a szállítás terén használatos autója egy időre sajnos a szerelőnél kénytelen pihenni. Ismerve a terület adottságait, kimaradást nem engedhet meg magának egyetlen cég sem, hiszen ügyfeleik számítanak rájuk.

Teherautó bérlés alkalmával érdemes olyan szolgáltató mellett letennie voksát, mely megbízhatóan áll rendelkezésre, és korrekt árakkal igyekszik eleget tenni az érdeklődők igényeinek. A nagy gépjárműpark csak olyan további pozitívum, mely a cég előnyére szól, hiszen így keressék meg bármikor is leendő ügyfelei, nem kell elutasítania azokat csak azért, mert épp nincs szabad autó.

Iktatva: Autó
MACIKA.hu
2011