0

Mit takar a lézerblokkoló működési elve?

Mit takar a lézerblokkoló működési elve?

 

traffipaxbolt.hu weboldalon minden szükséges információt elolvashat a lézerblokkolók működéséről. KYO rejtett lézerblokkoló, MLS Laser Interceptor, Priority Antilaser jelzőkészülék, AL PRIORITY 2 multifunkciós lézerblokkoló is megtalálható a kínálatban. A lézerblokkolók mindegyikéhez tartozik rövid leírás, tájékoztató, így minden vásárló eldöntheti, hogy melyik lézerblokkolóra van most a legnagyobb szükséges. Jelenleg összesen 26 féle lézerblokkoló közül lehet választani.

Most nézzük meg a KIYO által kínált D Ultimate lézerblokkolót. A magyar és az európai piacra kifejlesztett lézerblokkoló az ARCHAM-S1 traffipaxoknál nyújthat segítséget. A rendszámtábla keretébe beépíthető vevőszenzoros lézerblokkoló egy aktív lézeres jelzőkészülék, amely gyorsan és rejtve felszerelhető. USB kábellel, valamint pendrive segítségével lehet a frissítéseket elvégezni rajta. A készülék így mindig naprakész lesz és biztosan segíti a lézerblokkolásban tulajdonosát. A szenzorok érzékelik a sebességmérő készülékek által kibocsátott jeleket és ezt jelzik a tulajdonosnak. GPSU1 készülék esetén hang effektel, magyar nyelvű beszédhanggal történik meg a riasztás. Ezen felül egy LED fény is figyelmeztet bennünket a közelben lévő sebességmérőkre. A KIYO D Ultimatate lézeres jelző szoftveresen beállítható, mint írtuk a frissítése roppant egyszerűen akár egy pendrive segítségével megoldható. A magyarnyelvű beszédhang, a külsőhangszóró csatlakoztatási lehetőség, a GPS elvű lézeres téves riasztás szűrés valamint a sebeségfüggő lézerjelzések mind a csomag részét képezik.

Egy dobozban mindent megvásárolhatunk, amire csak szükségünk lehet, hogy tudjuk utunk során hol található meg sebeségmérő készülék. A komplex traffipaxvédelem a mobilos, a telepített és a radaros valamint a lézeres traffipaxokat is képes jelezni. Ez a rendszer tényleg nagy segítségünkre lesz. A lézeres jelzőkészülék a gyújtás ráadása után kerül aktív állapotba és ezt egy LED-es fényjelzés is igazolja. A készüléknek van egy csipogója, amely hangjelzéssel, egy csippanással jelzi, hogy a rendszer készen áll a bevetésre. Sebességmérő készülék jelzésénél LED villogás, csipogás jelzi a mérőműszer helyét és magát a blokkolás tényét. Érdemes a többi traffipax jelző készüléket is megtekinteni a traffipaxbolt kínálatában.

 

 

 

 

Iktatva: Autó
MACIKA.hu
2011