0

Negatív energia elleni védelemmel igazán meg lehet könnyebbülni

Negatív energia elleni védelemmel igazán meg lehet könnyebbülni

Amikor megmagyarázhatatlanul leterhelve érzed magad már egy jó ideje, Reiki Réka weboldalán alternatív megoldásokat is érdemes kipróbálni. Energetikai kezelések, blokkoldás, Munay-ki, tarot kártya elemzés, angyalkommunikáció, Bach-virágterápia is elérhető a kezelések között. Emellett természetesen tanfolyamokon mi magunk is elsajátíthatjuk az alternatív eljárások egy részét. Reiki tanfolyamokkal, tudatos teremtés kurzussal, atlantiszi beavatással várnak mindenkit.

A Szellemgyógyászat egy csodálatos technika, amely fizikai tünet kezelésére szolgál. A probléma feltárása a szellemtest segítségével valósul meg. Nagyon gyors segítséget jelent, ha akut vagy konkrét problémákat kell kezelni. A kezeléseken kristályokkal és energiákkal dolgoznak. A Radiesztézia tulajdonképpen a földsugárzások mérése. Kisebb és nagyobb sugárzásokat bocsájt ki a Föld és a betegségek kialakulásának mintegy 60-80% összefüggésbe hozható ezzel. Akik 4-5 órán keresztül minden nap folyamatos sugárzási sávban tartózkodnak azoknál 4 és 5 év alatt kialakulnak a figyelmeztető jelek, de 8-10 év már elegendő a súlyos betegség kialakulásához is.  Daganatos betegségek a sávok keresztezési pontjainál jöhetnek létre. A szervezet védelmi rendszere teljesen megbomlik és a szervezet bioenergia szintje jelentősen lecsökken. A belső elválasztású mirigy az energiahiány miatt sérül, és nem tudja ellátni funkcióját. Ahol az aura megsérült, ott fog megjelenni a betegség is. A tüneteket mi magunk is megfigyelhetjük, így például állandó gyengeséget érezhetünk felkeléskor vagy gyakori fejfájásra és idegességre panaszkodunk, esetleg emésztőrendszeri zavarok lépnek fel vagy gerincbetegségek alakulnak ki.

Különleges masszázsok is elérhetők a kezelések között. A Dzsuna masszázs akkor vethető be, amikor a gyógyuláshoz szükséges folyamatok nem akarnak beindulni. Az energiatest olyan, mint egy sziklatömb és nem érzékelhető benne egyáltalán a szükséges áramlás. Epekő, vesekő, mióma esetén az összeállt energia okozhat görcsöket és emiatt elengedhetetlen a Dzsuna masszázs alkalmazása. A fáradt és negatív energiát ki lehet vezetni, pontosan úgy, mint amikor az orvosok műtét után bent hagynak egy csövet, hogy a váladék távozzon. A fáradt energiák egészen addig áramlanak kifelé, amíg beáll az egészséges szint.

 

 

 

 

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011