0

Társasjátékok iskolásoknak: mindjárt itt a szeptember!

Társasjátékok iskolásoknak: mindjárt itt a szeptember!

Gémklub társasjáték webáruház jelenleg számtalan akciós játékot kínál. Atz iskolákba is ilyenkor érdemes beszerezni a kicsiknek a játékokat. Nagyon sok iskolában a napközikben lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek a játékra, így a társasjátékok nagy örömet okozhatnak nekik. Lassan itt a szeptember és újra elkezdődik az iskola. A nehéz iskolai napok után, a házifeladatok elvégzése után érdemes a kicsiket meglepni egy pár izgalmas társasjátékkal. A játékok segítenek nekik abban, hogy megtanulják a csapatjátékot.

A gemklub webáruházban jelenleg több kedvezmény is elérhető, így érdemes a kínálatot alaposan áttekinteni. Ha egy jól összeszokott szülői munkaközösség éppen most szeretne bevásárolni a kicsiknek, akkor azt itt érdemes most megtenni. A játékokat az országban bárhol át lehet venni, hiszen számtalan csomagátvételi pont van. Emellett természetesen dönthetünk a csomag kiszállításának megrendelése mellett is. A weboldalon egy praktikus szűrőnek hála ki lehet azt is választani, hogy hány személy játszhassa az adott játékot. Nagyon sok társasjátékot akár 8 gyermek is játszhat egyszerre, így első körben ezt a kínálatot érdemes áttekinteni.

Az Archelino játékban Noé bárkája jut jelentős szerephez, hiszen itt gyülekeznek az állatok, hogy el tudjanak menekülni az özönvíz elől. Itt most minden állatnak helyet kell biztosítani és el kell kerülni a kavarodást. A kicsiknek nagyon oda kell figyelniük ennél a játéknál. Különféle feladványokat találnak a játékban, amelyek segítségével el tudják majd helyezni az állatokat. Összesen 60 feladvány és 4 nehézségi szint vár a kicsikre. Talán mi szülők egyetértünk abban, hogy kevés gyermek utálja a pizzát. Sokaknak ez a legnagyobb kedvence. A Pizza Monsters játékot már 5 éves kortól ajánlják, így akár az oviba is meg lehet vásárolni a kicsiknek. A játék célja minél több pizzát megetetni a kis szörnnyel. A városba szörnyek érkeznek és nagyon éhesek. A kicsik feladata jól lakatni őket. A zsákba különféle hozzávalókat találhatnak a pizzákhoz. Minden kész pizza után egy kis kuktasapkát kapnak a kicsik és ezek segítségével lehetőségük nyílik a következő pizza összeállítására.

Iktatva: Szórakozás
MACIKA.hu
2011