12

Email feltörés könnyen

Email feltörés könnyen

Attól tart, nincsenek biztonságban levelezései? Fenn tart olyan kapcsolatokat a világhálón, melyekről nem szeretné, ha tudomása lenne másoknak? Fél, hogy párja féltékenysége odáig fajul, hogy a fiókfeltörés módszeréhez nyúl, és titokban betekint netes kapcsolataiba, beszélgetéseibe? Az email feltörés könnyen megoldható manapság, még csak szakembernek sem kell lenni hozzá.

A veszély valós, és mind magánemberként mind az üzleti élet szereplőjeként érdemes komolyan vennie az email hack problémáját, ugyanis bármilyen fiók feltörhető a megfelelő program beszerzése után. A gépünkre települt kémprogramok lehetőségén kívül is egy sor más módszer áll azok rendelkezésére, akik illetéktelenül szeretnének garázdálkodni magánéletünkben.

Esetleg már megtörtént a probléma, megváltoztatták jelszavát, és sehogyan sem tud hozzáférni személyes információihoz, levelezéseihez? Ilyen esetekben hasznos segítség lehet az email hack.  A Facebook és más közösségi oldalak feltöréséhez hasonlóan az email fiókokhoz is egészen egyszerűen használható programokon keresztül vezet az út. Még csak szakembernek sem kell lenni hozzájuk, hiszen a szoftver teszi a dolgát.

De mit tehet az email feltörés ellen? A regisztrációk alkalmával minden esetben felhívják figyelmünket a jelszóválasztás fontosságára. Bár a hacker programok nagy részének a kitűnően megválasztott jelszó sem jelenthet akadályt, mégis vannak esetek, amikor nem boldogulnak az illetéktelenek a feltöréssel. Figyeljen oda tehát jelszavaira, és soha ne használja minden weboldalhoz ugyanazt! 

Iktatva: Web

12 hozzászólás "Email feltörés könnyen"

 1. radicsdomi szerint:

  Elfelejtettem a saját e-mail címem jelszavát

 2. Molnár Róbert szerint:

  Szeretnék feltörni egy email cimet!

 3. Angyalka szerint:

  Egy email címet szeretnék feltörni…

 4. Nonblond szerint:

  Szeretnék bejutni egy email címre..SOS!

 5. truveoz szerint:

  Sajnos nem fog nektek segiteni senki sem még ha tényleg jó oka is van a fiok feltörésére mert elég kemény szankciók várnak a kommentelőre.

 6. fontos szerint:

  szia.tud valaki segiteni?? el felejtettem a yahoo emailom jelszavat es sehogysem tudok be lepni pedig fontos lenne mert az a levelezesem emailje.. koszonom a segitsegetl

 7. Joe szerint:

  Egy gmail feltőrésben tudna valaki segiteni sürgősen?kösz várom a választ

 8. Evi szerint:

  Hogy torhetem fel az email fiokomat, ha elfeljtettem a jelszavamat

Írj most.

Küldés
MACIKA.hu
2011