Cikkek a(z) Biztosítás kategóriákból

Összehasonlítás: nem ugyanúgy teljesítettek a magánnyugdíjpénztárak

Összehasonlítás: nem ugyanúgy teljesítettek a magánnyugdíjpénztárak

Biztos anyagi hátteret szeretne maga mögött tudni a nyugdíjas években? Nem bízik az állami nyugdíjrendszerben, vagy aggasztóan kevés összegre számíthat majd? A nyugodt, harmonikus öregkor érdekében célszerű már most előre gondolkodni, és a fizetésből megtakarítani egy bizonyos összeget. A magánnyugdíjpénztárak hasznos választásnak bizonyulnak annak érdekében, hogy a nyugdíjas években ne kelljen hiányt szenvednie semmiből, és az egyre növekvő, egészségmegőrzésre szánt összegeket is minden gond nélkül finanszírozni tudja. A magánnyugdíjpénztárak tagdíjai… Tovább: Összehasonlítás: nem ugyanúgy teljesítettek a magánnyugdíjpénztárak»

Életbiztosítás kalkulátor: Neked mennyibe kerül?

Életbiztosítás kalkulátor: Neked mennyibe kerül?

Belegondoltál már abba, hogy miként készülsz fel egy váratlan tragédiára? Ezt a kérdést sajnos nem mindenki teszi fel magának. A magyar lakosság nagy része pedig alulbiztosítottnak számít. Valószínűleg Te is ismersz olyat, aki inkább elkölti azt a pénzét, amit akár az egyébként dráguló életbiztosítás díjának fedezésére fordíthatna. “Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy akár havi egy mozijegy árából is már jelentős biztosítási védelemben részesülhetsz” – tudtuk meg Eletbiztositas.com tanácsadójától.

Netrisk biztosító: a 6 milliárdos üzlet

Netrisk biztosító: a 6 milliárdos üzlet

A biztosítási piacon több szempontból is előkelő helyet elfoglaló Netrisk biztosító sokak számára bizonyult már a múltban is a legjobb választásnak, és a 2010-es eladás után sem változott a helyzet. Egykori tulajdonosai a jól működő céget azért adták el, mert a 6,4 milliárd forintos vételár a piaci viszonyok között igencsak jónak mutatkozott. Az első online biztosítás kalkulátort ügyfeleinek kínáló Netrisk biztosító 2012-ben is várja ügyfeleit, és az online biztosítás kötés… Tovább: Netrisk biztosító: a 6 milliárdos üzlet»

A baleseti adó és az olcsó díjak miatt lenne kevesebb a KGFB váltás?

A baleseti adó és az olcsó díjak miatt lenne kevesebb a KGFB váltás?

Lehetséges, hogy a baleseti adó miatti bizonytalanság és az adatok pontatlansága az oka a szokatlanul kevés KGFB váltásnak? Az autósok nem mernek belemenni az előző évekhez képest 25%-al kedvezőbb díjakba. A baleseti adóról is csak annyi információjuk van, hogy a kötelező biztosítás éves díjának a 30%-a lesz, illetve maximalizálnák a teherautókra a baleseti adó mértékét, 30 000 Ft-ra. A biztosítók nem tudtak az idei kampány díjkihirdetéséig számolni a baleseti adóval,… Tovább: A baleseti adó és az olcsó díjak miatt lenne kevesebb a KGFB váltás?»

A biztosítás, mint a kockázatkezelés eszköze

A biztosítás, mint a kockázatkezelés eszköze

Életünk számos területén kell bizonyos kockázattal számolnunk. Legyen szó akár személyünket, akár vagyonunkat érintő veszélyhelyzetekről, minden alkalommal lehetőségünk van arra, hogy saját magunk tegyünk a kockázat csökkentése érdekében valamit. Ha a biztosításokat fajtáik szerint szeretnénk tipizálni, elsősorban arra kell a hangsúlyt fektetnünk, hogy önkéntesen vállalt típusokról van szó, vagy kötelező jelleggel biztosítási szerződés alanyaivá szükséges válnunk. Ez utóbbira tökéletes példa a gépjármű kötelező felelősségbiztosítás, melynek kötelezettsége minden gépjármű tulajdonost érint,… Tovább: A biztosítás, mint a kockázatkezelés eszköze»

Ez a MAgyar CIkk KAtalógus első híre!

Ez a MAgyar CIkk KAtalógus első híre!

Ez a MAgyar CIkk KAtalógús első híre! Mármint micsoda? Hát az hogy elindult az oldal. Hamarosan cikkek és hírek tömege kerül az oldalra, csak és kizárólag magyar nyelven, magyar forrásból: ez a MACIKA.hu.  

MACIKA.hu
2011