Cikkek a(z) Ingatlan kategóriákból

Egy új üzleti modell mutatkozik be az albérleti ingatlanpiacon: PPP Zrt.

Egy új üzleti modell mutatkozik be az albérleti ingatlanpiacon: PPP Zrt.

A magyar albérleti piac viszonylag egyértelmű trendeket követ: a tulajdonosok vagy egy addig használt ingatlanjukkal akarnak pénzt keresni, vagy kifejezetten azért vesznek meg jellemzően újépítésű lakás(oka)t, hogy azokat kiadják albérletbe. Felbukkant azonban egy újfajta modell, amely a kölcsönös megelégedettségre, a win-win állapotra törekszik. Az Albérlet Budapest, is így adja ki lakásait és szobáit a kezdetek óta mert hosszú távon ez az új üzleti modell garantálja azt, hogy mindenki jól járjon…. Tovább: Egy új üzleti modell mutatkozik be az albérleti ingatlanpiacon: PPP Zrt.»

Székszoknya kölcsönzéssel mindig emelhet a rendezvény színvonalán

Székszoknya kölcsönzéssel mindig emelhet a rendezvény színvonalán

Ilyen szép székszoknyával nem nehéz eleganciát csempészni egy fontos rendezvénybe. Egy elit rendezvényről nem hiányozhatnak a kényelmes és elegáns székek. A székekre helyezett székszoknyák emellett segítenek megvédeni a bútorokat az elkoszolódástól. A székszoknya, a székruha és a székhuzat már most kölcsönözhető a Party Caesar weboldalán keresztül. Az illusztris vendégeknek mindenképpen ildomos székszoknyával rendelkező széket felkínálni. A huzatokhoz különféle masnikat is rendelhetünk, amelyek még inkább emelik az esemény fényét. Egy esküvő… Tovább: Székszoknya kölcsönzéssel mindig emelhet a rendezvény színvonalán»

Tudta, hogy az emelő-toló ajtókat sokkal könnyebb tisztítani?

Tudta, hogy az emelő-toló ajtókat sokkal könnyebb tisztítani?

A tökéletesen sima profilfelületnek köszönhetően sokkal könnyebben tisztíthatók az emelő-toló ajtók. A Veka profilok minőségi nyílászárók, amelyek teljesen betörésbiztosak köszönve a tökéletes stabilitásnak és a sarokmerevítésnek. Hőszigetelési védelemmel és zajvédelemmel rendelkeznek, ezáltal hosszú éveken keresztül biztosítják a családoknak a nyugodt otthoni légkört. Nem kell aggódni azért, hogy magas lesz a fűtésszámla és abban is biztosak lehetünk, hogy otthonunk nagyon csöndes lesz. A Veka profilokból évek óta csak ’A’ osztályú minőségi termékeket… Tovább: Tudta, hogy az emelő-toló ajtókat sokkal könnyebb tisztítani?»

Sokan intézik online az ásványvíz rendelésüket

Sokan intézik online az ásványvíz rendelésüket

Az ásványvíz alapterméknek számít, ami egyetlen élelmiszerüzletből sem hiányozhat. Vendéglátóhelyek, hotelek, éttermek is kínálják, így a megfelelő ellátottság nélkülözhetetlen. Egyre inkább lejár annak az ideje, amikor a cégek maguk járnak nagykereskedésekbe és gyűjtik be a szükséges termékeket. Az idő pénz, és ez a kereskedelemben fokozottan igaz. Miért bajlódna a személyes vásárlással, ha kényelmesebben is megoldhatja a dolgot? Bizonyos webáruházak forgalmában jelentős részt képvisel az ásványvíz nagykereskedelem. Nem véletlen, hiszen mind… Tovább: Sokan intézik online az ásványvíz rendelésüket»

Ön látta már a Körmendnél épülő lakóparkot?

Ön látta már a Körmendnél épülő lakóparkot?

Ingatlanvásárlás előtt áll? Nem mindegy az elhelyezkedés, de az árak sem elhanyagolhatóak? Gondolt már arra, hogy a lakóparkok által kínált környezet mellett tegye le voksát? A hasonló ingatlanok gombamód szaporodnak, és a tényleges lakhatáson túl sokszor extra szolgáltatások is igénybe vehetőek a tulajdonosok számára. Körmend Vas megyében található, ahonnan körülbelül 15 percre van az osztrák határ (forrás: gesztenyelakopark.hu). A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ingatlanok iránt érdeklődők számára kiemelt jelentőséggel… Tovább: Ön látta már a Körmendnél épülő lakóparkot?»

5 terület, amelyektől tényleg biztonságos lesz a bejárati ajtó

5 terület, amelyektől tényleg biztonságos lesz a bejárati ajtó

Biztonságos megoldást keres értékei védelmére? Fontosnak tartja, hogy privát szférájába semmiképpen ne hatolhassanak be idegenek? Az otthon biztonsága nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy valóban úgy érezhessük, nem fenyeget bennünket semmilyen veszély a négy fal között. Nem véletlen, hogy a betörést, vagy rosszabb esetben rablást átéltek gyakran lakhelyet változtatnak, hiszen alapvetően változik meg az ingatlanhoz kapcsolódó viszonyuk. S hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy még véletlenül se juthassanak illetéktelenek otthonunkba?   Többféle… Tovább: 5 terület, amelyektől tényleg biztonságos lesz a bejárati ajtó»

Télen nem érdemes felújításba kezdeni

Télen nem érdemes felújításba kezdeni

Mindig  keressük meg azt a szakembert akivel tudunk egyeztetni a felújítás menetéről, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy a téli felújítás túl jó ötlet. A téli időszakban igen nehézkes a szerelési munkálatok elvégzése. Ha bontással is jár, akkor értelemszerűen falazásra, festésre is sor kerülhet, amely télen nem a legegyszerűbben elvégezhető. Lakásfelújításba és korszerűsítésbe jobb, ha tavasszal vagy nyáron fogunk bele. Egy profi szakember mindenben képes segítséget nyújtani, hiszen a tervezéstől kezdve a kivitelezésig… Tovább: Télen nem érdemes felújításba kezdeni»

Ezért fagyhatnak szét a vízcsövek a telken

Ezért fagyhatnak szét a vízcsövek a telken

A téli hideghez közeledve rendszerint megvannak azok a feladatok, melyeket a kertben mindenképpen érdemes elvégezni. Az ősszel lehullott leveleket és a lemetszett örökzöldeket zöldhulladék elszállítás keretein belül vitethetjük el. Érdemes felszedni az egynyári növényeket, bevinni a szobanövényeket, és a konyhakert felásása is hasznosnak bizonyulhat. A nyár során gyűjtögetett komposztot ilyenkor ássuk bele a talajba, de természetesen a kerti szerszámok is tisztán kerülnek majd helyükre. Mindezeken túl van egy feladat, mely… Tovább: Ezért fagyhatnak szét a vízcsövek a telken»

Albérleti tudnivalók: ez várható 2018-ban

Albérleti tudnivalók: ez várható 2018-ban

Munkahelyet váltanál, de félsz, hogy nem találsz időben albérletet? Hol érdemes keresgélni? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe, ha idegen városban szeretnénk a jövőben boldogulni? Hol a legolcsóbbak az albérletek? 2018-ban is a lakosság jelentős része választja ilyen vagy olyan okoknál fogva az ingatlanbérlést, melynek egyik legfontosabb előnye a mobilitás. Sokan vannak, akik szívesen szerencsét próbálnának a fővárosban, de állandó lakhelyükön nem adnák fel életüket. Még több azok száma, akik nem engedhetnek… Tovább: Albérleti tudnivalók: ez várható 2018-ban»

A lakberendezők leggyakoribb tippjei

A lakberendezők leggyakoribb tippjei

A változatosság az élet számos területén új lendületet vihet mindennapjainkba, s ez lakberendezés kapcsán sincsen másként. Ugyan a megszokott környezet az állandóság és a biztonság kapcsán sokak számára fontos, de időnként érdemes változtatni a lakberendezési stíluson. Az időtálló minőségű darabok egyetlen otthonból sem hiányozhatnak, de azokon túl a lakástextíliák lecserélésével, a falak színének megváltoztatásával, vagy a kiegészítők és színek mesteri kombinálásával egészen újszerű hatást érhetünk el.   A színekkel nem… Tovább: A lakberendezők leggyakoribb tippjei»

MACIKA.hu
2011