Cikkek a(z) Ingatlan kategóriákból

Hogyan zajlik a cserepeslemez tető felrakása?

Hogyan zajlik a cserepeslemez tető felrakása?

Hallottál már a cserepes lemezzel történő tetőfedés előnyeiről? Az alapanyag mindazokat az előnyöket ötvözi magában, melyekkel a hagyományos tetőfedő anyagok rendelkeznek, ám ennél többet várhatsz tőle. A körülbelül 0,4-0,5 mm vastag, hidegen hengerelt acélból készült cserepeslemez kifejezetten tetőfedés céljából használható fel. Az időtállóság alapvető igény a megrendelők részéről, ezért a gyártók a lemez mindkét felületét horgonyzott, vagyis cink alapú felületvédelemmel látja el. A Pascal szerint a cserepeslemezeket “gyakorlatilag bárhol fel… Tovább: Hogyan zajlik a cserepeslemez tető felrakása?»

Mikor éri meg egy alkalmi tárgyaló bérlése?

Mikor éri meg egy alkalmi tárgyaló bérlése?

Saját céged útját egyengeted? A vállalkozói lét szabadsága számos olyan kérdést felvet, melyek valamiféle megoldásért kiáltanak. Vannak olyan területek, melyek kapcsán az online jelenlét és kapcsolattartás elegendőnek bizonyul, de gyakran elmaradhatatlan az ügyfelekkel történő személyes találkozás.  Ilyenkor a hagyományos kávézók nem bizonyulnak megfelelőnek, s inkább valamiféle hivatalos, irodai környezet válik szükségessé. Az FRoffice bérelhető tárgyalói akár heti, akár havi rendszerességgel is lefoglalhatók. Ez kifejezetten előnyös azok számára, akik csak időnként… Tovább: Mikor éri meg egy alkalmi tárgyaló bérlése?»

Mitől lesz minőségi egy zuhanykabin?

Mitől lesz minőségi egy zuhanykabin?

A fürdőszoba az otthon egyik központi helyisége. Itt indulnak a reggelek, és a nap végén is itt zajlik a szépségápolás, a felfrissülés. Mindenkinek megvannak a maga elképzelései arról, hogy milyen kialakítás és méret lenne az ideális a fürdőszoba esetében. Abban a legtöbben egyetértenek, hogy soha nem lehet elég nagy ez a helyiség. A dupla mosdókagylós szaniterek legalább olyan nagy népszerűségnek örvendenek, mint a minőségi zuhanykabinok. De mitől lesz egy zuhanykabin… Tovább: Mitől lesz minőségi egy zuhanykabin?»

Az egykulcsos lakatok előnyei

Az egykulcsos lakatok előnyei

A zárbetéteken túl a lakatok iránt is sokan érdeklődnek, hiszen vannak tipikusan olyan helyzetek, amikor ezek bizonyulnak az ideális választásnak. Ha a klasszikus zárak beszerelése nem megoldható, vagy például lakatos védelemmel is ellátnánk az épületet, akkor széles kínálattal találhatjuk szembe magunkat. Vannak kifejezetten olyan lakatok, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és így kültéri használatra alkalmasak. Mások minőségi lakatpánttal rendelkeznek a lopáskockázat csökkentésére. Az egykulcsos lakatok esetében arról van szó, hogy… Tovább: Az egykulcsos lakatok előnyei»

Egy új üzleti modell mutatkozik be az albérleti ingatlanpiacon: PPP Zrt.

Egy új üzleti modell mutatkozik be az albérleti ingatlanpiacon: PPP Zrt.

A magyar albérleti piac viszonylag egyértelmű trendeket követ: a tulajdonosok vagy egy addig használt ingatlanjukkal akarnak pénzt keresni, vagy kifejezetten azért vesznek meg jellemzően újépítésű lakás(oka)t, hogy azokat kiadják albérletbe. Felbukkant azonban egy újfajta modell, amely a kölcsönös megelégedettségre, a win-win állapotra törekszik. Az Albérlet Budapest, is így adja ki lakásait és szobáit a kezdetek óta mert hosszú távon ez az új üzleti modell garantálja azt, hogy mindenki jól járjon…. Tovább: Egy új üzleti modell mutatkozik be az albérleti ingatlanpiacon: PPP Zrt.»

Székszoknya kölcsönzéssel mindig emelhet a rendezvény színvonalán

Székszoknya kölcsönzéssel mindig emelhet a rendezvény színvonalán

Ilyen szép székszoknyával nem nehéz eleganciát csempészni egy fontos rendezvénybe. Egy elit rendezvényről nem hiányozhatnak a kényelmes és elegáns székek. A székekre helyezett székszoknyák emellett segítenek megvédeni a bútorokat az elkoszolódástól. A székszoknya, a székruha és a székhuzat már most kölcsönözhető a Party Caesar weboldalán keresztül. Az illusztris vendégeknek mindenképpen ildomos székszoknyával rendelkező széket felkínálni. A huzatokhoz különféle masnikat is rendelhetünk, amelyek még inkább emelik az esemény fényét. Egy esküvő… Tovább: Székszoknya kölcsönzéssel mindig emelhet a rendezvény színvonalán»

Tudta, hogy az emelő-toló ajtókat sokkal könnyebb tisztítani?

Tudta, hogy az emelő-toló ajtókat sokkal könnyebb tisztítani?

A tökéletesen sima profilfelületnek köszönhetően sokkal könnyebben tisztíthatók az emelő-toló ajtók. A Veka profilok minőségi nyílászárók, amelyek teljesen betörésbiztosak köszönve a tökéletes stabilitásnak és a sarokmerevítésnek. Hőszigetelési védelemmel és zajvédelemmel rendelkeznek, ezáltal hosszú éveken keresztül biztosítják a családoknak a nyugodt otthoni légkört. Nem kell aggódni azért, hogy magas lesz a fűtésszámla és abban is biztosak lehetünk, hogy otthonunk nagyon csöndes lesz. A Veka profilokból évek óta csak ’A’ osztályú minőségi termékeket… Tovább: Tudta, hogy az emelő-toló ajtókat sokkal könnyebb tisztítani?»

Sokan intézik online az ásványvíz rendelésüket

Sokan intézik online az ásványvíz rendelésüket

Az ásványvíz alapterméknek számít, ami egyetlen élelmiszerüzletből sem hiányozhat. Vendéglátóhelyek, hotelek, éttermek is kínálják, így a megfelelő ellátottság nélkülözhetetlen. Egyre inkább lejár annak az ideje, amikor a cégek maguk járnak nagykereskedésekbe és gyűjtik be a szükséges termékeket. Az idő pénz, és ez a kereskedelemben fokozottan igaz. Miért bajlódna a személyes vásárlással, ha kényelmesebben is megoldhatja a dolgot? Bizonyos webáruházak forgalmában jelentős részt képvisel az ásványvíz nagykereskedelem. Nem véletlen, hiszen mind… Tovább: Sokan intézik online az ásványvíz rendelésüket»

Ön látta már a Körmendnél épülő lakóparkot?

Ön látta már a Körmendnél épülő lakóparkot?

Ingatlanvásárlás előtt áll? Nem mindegy az elhelyezkedés, de az árak sem elhanyagolhatóak? Gondolt már arra, hogy a lakóparkok által kínált környezet mellett tegye le voksát? A hasonló ingatlanok gombamód szaporodnak, és a tényleges lakhatáson túl sokszor extra szolgáltatások is igénybe vehetőek a tulajdonosok számára. Körmend Vas megyében található, ahonnan körülbelül 15 percre van az osztrák határ (forrás: gesztenyelakopark.hu). A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ingatlanok iránt érdeklődők számára kiemelt jelentőséggel… Tovább: Ön látta már a Körmendnél épülő lakóparkot?»

5 terület, amelyektől tényleg biztonságos lesz a bejárati ajtó

5 terület, amelyektől tényleg biztonságos lesz a bejárati ajtó

Biztonságos megoldást keres értékei védelmére? Fontosnak tartja, hogy privát szférájába semmiképpen ne hatolhassanak be idegenek? Az otthon biztonsága nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy valóban úgy érezhessük, nem fenyeget bennünket semmilyen veszély a négy fal között. Nem véletlen, hogy a betörést, vagy rosszabb esetben rablást átéltek gyakran lakhelyet változtatnak, hiszen alapvetően változik meg az ingatlanhoz kapcsolódó viszonyuk. S hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy még véletlenül se juthassanak illetéktelenek otthonunkba?   Többféle… Tovább: 5 terület, amelyektől tényleg biztonságos lesz a bejárati ajtó»

MACIKA.hu
2011