Cikkek a(z) Hitel kategóriákból

Állami támogatás jár-e használt lakásra?

Állami támogatás jár-e használt lakásra?

A munkaerőpiaci és gazdasági helyzet, a bérszínvonal és az árak alakulása napjainkban sok család számára nehezítik meg a saját otthon megteremtésének feltételeit. A legtöbb fiatal szülői támogatás nélkül sok év alatt sem tudna összegyűjteni annyi pénzt, hogy saját erőből meg tudjon vásárolni egy lakást. Számukra az állami támogatás nem feltétlen építkezéshez, vagy új lakás vásárláshoz lenne szükséges, hanem használt ingatlan vételhez is nagyon jól jönne. Az elmúlt időszakban több internetes… Tovább: Állami támogatás jár-e használt lakásra?»

A legjobb hitelkártya választás

A legjobb hitelkártya választás

A legjobb hitelkártya választás bizony nem könnyű feladat, hiszen olyan szempontok figyelembe vételére kell odafigyelnie, mint például a semmiképpen nem elhanyagolható THM, vagy a kártyával igénybe vehető kedvezmények.

Személyi hitel passzív bárosoknak adóstárssal

Személyi hitel passzív bárosoknak adóstárssal

A világhálón számos lehetőség áll rendelkezésre és sokan a közüzemi tartozást, vagy a passzív bár listán való szereplést sem tartják akadálynak, de mielőtt egy újabb hitel felvételébe vágna bele, feltétlenül tájékozódjon a részletekről, hiszen így elkerülheti, hogy ismételten belefusson az adósságcsapdába.

Személyi kölcsön fedezet nélkül

Személyi kölcsön fedezet nélkül

Gyakran adódnak anyagi gondjai, de eddig valahogy mindig sikerült elkerülnie, hogy a hitelintézetek kínálta lehetőségeket kihasználva oldja meg azokat?

Személyi kölcsön: melyik a legkedvezőbb?

Személyi kölcsön: melyik a legkedvezőbb?

A pénzügyi piacot és a gazdaság működését kevésbé ismerők számára igen nehéz a jó döntést meghozni abban az esetben, ha gyorsan készpénzre lenne szükségük. A különböző hitelintézeteknél érdeklődve a tájékozatlan ügyfél gyakran csak még inkább átláthatatlannak tartja a felé zúduló információáradatot. A némileg több időt igénylő, interneten történő érdeklődés során pedig a hitel kalkulátorok és a számos, magukat jobbnál-jobbnak ígérő ajánlat végül csak kusza összevisszaságnak bizonyulhat majd. Legkedvezőbb személyi kölcsön… Tovább: Személyi kölcsön: melyik a legkedvezőbb?»

Ez a MAgyar CIkk KAtalógus első híre!

Ez a MAgyar CIkk KAtalógus első híre!

Ez a MAgyar CIkk KAtalógús első híre! Mármint micsoda? Hát az hogy elindult az oldal. Hamarosan cikkek és hírek tömege kerül az oldalra, csak és kizárólag magyar nyelven, magyar forrásból: ez a MACIKA.hu.  

MACIKA.hu
2011