Cikkek a(z) Web kategóriákból

Olcsón is lehet csomagot küldeni külföldre

Olcsón is lehet csomagot küldeni külföldre

A csomagküldés napjaink webáruházak uralta világában nagy érdeklődésre tart számot. Nem csak cégek, hanem magánszemélyek is gyakran választják ezt a módját a csomagok egyik pontból a másikba való eljuttatására. A gyorsaság és a megbízhatóság azonban sokszor nem olcsó mulatság, és pláne így van ez akkor, ha külföldre szeretnénk csomagot küldeni. Ilyenkor az árak kiemelt jelentőséggel bírnak, és természetes, ha a takarékosság apropóján szeretnénk megtalálni a leginkább kedvező ajánlatot. Ma már… Tovább: Olcsón is lehet csomagot küldeni külföldre»

Amit a lakossági internetről tudni érdemes

Amit a lakossági internetről tudni érdemes

2000/2537“internet” “lakossági internet” “mobilinternet” “helyhezkötött internet”„szélessávú internet”   Az internet alig húsz év alatt a fejlett világ alapvető részévé vált, és Magyarország is felzárkózott az élvonalhoz. Például Európában nálunk az egyik legjobb a mobilnet, lefedettség és sávszélesség terén egyaránt, ugyanakkor a helyhez kötött internet terén is az élbolyba tartozik az ország. Aki figyelemmel követte az elmúlt évek során bekövetkezett változásokat, az észrevette, hogy akár egészen új technológiák is elenyésztek egészen… Tovább: Amit a lakossági internetről tudni érdemes»

Néhány tévhit a számlázó programokról

Néhány tévhit a számlázó programokról

Ma már nincs divatja a kézi számlázásnak, ezért egyre több vállalkozás tér át az úgynevezett e-számlázásra. Még mindig vannak olyan vállalkozások, ahol a hagyományos számlázásnak a hívei mivel némi fenntartás van a számlázó programokkal szemben, több olyan tévhit is létezik, amely alaptalan a számlázó programokkal szemben. Vegyünk sorba néhány tévhitet és próbáljuk meg eloszlatni a kételyeket. 1. Tévhit: A számla nem érkezik meg az ügyfélhez Sok cégvezető tart attól, hogy… Tovább: Néhány tévhit a számlázó programokról»

Az emlékek megőrzése a halál után

Az emlékek megőrzése a halál után

A halál az élet természetes velejárója. Ennek ellenére igen nehéz felkészülni arra, hogy szeretteink nem lesznek velünk örökké. Magától értetődő igénynek számít, hogy az elhunytra mindannyian szeretnénk méltó módon emlékezni. Van, aki emléktáblát készít (például ilyet: http://sirkokeszites.com/emlektabla/) , mások a sírkő kiválasztására igyekeznek kiemelt hangsúlyt helyezni. Gyakran hallani, hogy a lényeg sokkal inkább az, miként marad meg emlékeinkben a szeretett személy, viszont a sír megjelenése és időtálló minősége is kétségkívül… Tovább: Az emlékek megőrzése a halál után»

Webáruház marketing: adatkezelési nyilvántartási szám nélkül nem megy

Webáruház marketing: adatkezelési nyilvántartási szám nélkül nem megy

Webáruházat kíván indítani, és szeretné tudni, milyen vonatkozó szabályozással kell számolnia? Az elmúlt időszak szigorításaival érdemes tisztában lennie, különben kellemetlen helyzetek adódhatnak, többek között az adatkezelési nyilvántartási szám hiányából adódóan is. Az  iWay.hu játékbolt tulajdonosa felhívta a figyelmet a magas bírságokra, melyeket azonban körültekintő működéssel el lehet kerülni. A webshopok indítása napjainkban nagy népszerűségnek örvend, tény azonban, hogy hozzáértés és megfelelő marketing ismeretek nélkül nem könnyű hosszú távon is hatékonyan jelen lenni… Tovább: Webáruház marketing: adatkezelési nyilvántartási szám nélkül nem megy»

Megéri a szerver bérlet? Árak és tények.

Megéri a szerver bérlet? Árak és tények.

A szerverbérlés napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen az általa kínált lehetőségeknek köszönhetően beruházás nélkül lehet elérhető olyan eszköz, amely minden szempontból megfelel az igényeknek. De mennyibe is kerül a szolgáltatás? Megéri emellett letenni a voksot? Cikkünkben igyekszünk bemutatni, mennyire mélyen kell a pénztárcába nyúlni a megbízhatóság és a kifogástalan technikai háttér érdekében. Hasznos, ha olyan cég mellett dönt, amely vállalja a szerveren futó operációs rendszer, valamint az alkalmazások telepítését és… Tovább: Megéri a szerver bérlet? Árak és tények.»

A webes keresési technológia jövője és fejlődése

A webes keresési technológia jövője és fejlődése

A világháló mindennapjaink részét képezi, és legyen szó akár valamilyen termék megrendeléséről, akár egy komplex témakörnek való utánanézésről, az interneten biztosan megtalálható a válasz minden felmerült kérdésre. Egy titka van ennek csupán, mégpedig a megfelelő keresés. Ebben az összeállításban minden részletet megtalál arra vonatkozóan, hogy milyen irányba halad a webes keresés, s mi várható az elkövetkező években. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az internetet használók kereséseik kapcsán gyakorlatra tettek szert,… Tovább: A webes keresési technológia jövője és fejlődése»

Mitől lesz sikeres egy online webshop?

Mitől lesz sikeres egy online webshop?

Manapság egyre többen választják az online kereskedelemben rejlő lehetőségeket, ám a siker számos tényező függvénye, melyekkel érdemes tisztában lenni ahhoz, hogy a vállalkozás hosszú távon is működőképes legyen. Az iWay.hu játékbolt tulajdonosa kiemelte, hogy rendkívüli jelentőséggel bír a vásárlók szempontjából az áttekinthetően, mégis információkban gazdagon felépített weboldal, ahol az érdeklődők mindent megtudhatnak a választani kívánt termékről. Azok, akik online szeretnék megrendelni egyik vagy másik árucikket, gyakran csak információszerzés miatt keverednek a weboldalra,… Tovább: Mitől lesz sikeres egy online webshop?»

Egy kisvállalkozás, ahol a tulajdonosok is dolgoznak

Egy kisvállalkozás, ahol a tulajdonosok is dolgoznak

Napjainkban egy vállalkozás sikere számos tényező függvénye, és hiába az anyagi háttér, a kidolgozott és jól átgondolt marketing stratégia, ha hiányzik a jó ötlet, vagy éppen a lelkesedés az eredmények elérésének irányába. A Rackforestről bővebben itt olvashat, ugyanis ez az a cég, ahol a motiváció szakértelemmel párosul, s ez a folyamatos sikerek kulcsa. Természetesen az eredményekért keményen meg kell dolgozni, és vannak területek, ahol az aktualitások figyelemmel követése, a folyamatos továbbképzés,… Tovább: Egy kisvállalkozás, ahol a tulajdonosok is dolgoznak»

Mik a dedikált szerver bérlés előnyei?

Mik a dedikált szerver bérlés előnyei?

Fontosak az Ön számára a jól kalkulálható, alacsony költségek, de emellett a rugalmasságról és a minőségi szolgáltatásról sem szeretne lemondani? Ebben az esetben e dedikált szerver bérlés kitűnő választásnak bizonyul. De miért is érdemes e lehetőség mellett dönteni, és milyen előnyökkel jár ez az Ön számára? Egyes szolgáltatók szerint óriási előny, hogy komolyabb befektetés nélkül bármikor növelheti a gép teljesítményét, s akár több dedikált szerver is összekapcsolható a teljesítménynövelés érdekében.

MACIKA.hu
2011