12

Email feltörés könnyen

Email feltörés könnyen

Attól tart, nincsenek biztonságban levelezései? Fenn tart olyan kapcsolatokat a világhálón, melyekről nem szeretné, ha tudomása lenne másoknak? Fél, hogy párja féltékenysége odáig fajul, hogy a fiókfeltörés módszeréhez nyúl, és titokban betekint netes kapcsolataiba, beszélgetéseibe? Az email feltörés könnyen megoldható manapság, még csak szakembernek sem kell lenni hozzá.

A veszély valós, és mind magánemberként mind az üzleti élet szereplőjeként érdemes komolyan vennie az email hack problémáját, ugyanis bármilyen fiók feltörhető a megfelelő program beszerzése után. A gépünkre települt kémprogramok lehetőségén kívül is egy sor más módszer áll azok rendelkezésére, akik illetéktelenül szeretnének garázdálkodni magánéletünkben.

Esetleg már megtörtént a probléma, megváltoztatták jelszavát, és sehogyan sem tud hozzáférni személyes információihoz, levelezéseihez? Ilyen esetekben hasznos segítség lehet az email hack.  A Facebook és más közösségi oldalak feltöréséhez hasonlóan az email fiókokhoz is egészen egyszerűen használható programokon keresztül vezet az út. Még csak szakembernek sem kell lenni hozzájuk, hiszen a szoftver teszi a dolgát.

De mit tehet az email feltörés ellen? A regisztrációk alkalmával minden esetben felhívják figyelmünket a jelszóválasztás fontosságára. Bár a hacker programok nagy részének a kitűnően megválasztott jelszó sem jelenthet akadályt, mégis vannak esetek, amikor nem boldogulnak az illetéktelenek a feltöréssel. Figyeljen oda tehát jelszavaira, és soha ne használja minden weboldalhoz ugyanazt! 

Iktatva: Web
MACIKA.hu
2011