Cikkek a(z) Egészség, szépség kategóriákból

Mi az a Centaur teszt?

Mi az a Centaur teszt?

A Covid-19 ma már életünk szerves részét képezi, és nem múlik úgy el nap, hogy ne hallanánk arról valamilyen kontextusban. Míg a tavalyi év a védekezésről, a krízishelyzetek elhárításáról és a megfelelő vakcinák megtalálásáról szólt, addig 2021-ben már inkább kérdés az, hogy a vakcinák alkalmazásával milyen szintű védettség érhető el, és mikor van szükség az úgynevezett booster oltásra. A Centaur teszt az oltás után szolgál az ellenanyagok mérésére az emberi… Tovább: Mi az a Centaur teszt?»

A férfi fülbevalónak is megvan a helye a mai divatban

A férfi fülbevalónak is megvan a helye a mai divatban

A férfi fülbevaló csak egy példa azon ékszerek közül, amit a férfiak is büszkén hordhatnak. A férfi fülbevaló viselését nem lehet hozzákapcsolni az alkalmi, a hétköznapi és a formális viselethez. A fülbevalót bármikor viselhetik a férfiak, de azért nem érdemes egy feltűnőbb fülbevalóval megjelenni egy tárgyaláson. A Sojo webáruházban pontosan ezért nagyon odafigyelnek arra, hogy több stílusú fülbevalót is kínáljanak a vásárlóknak. Sok esetben a főnökök annyira nem kedvelik azt, ha egy… Tovább: A férfi fülbevalónak is megvan a helye a mai divatban»

Milyen gyógytornász árakkal kell számolni Budapesten?

Milyen gyógytornász árakkal kell számolni Budapesten?

Ha minőségi egészségügyi ellátásról van szó, akkor napjainkban mind többen választják a magánúton elérhető lehetőségeket. A hagyományos egészségügy keretein belül sajnos sok esetben nem érhető el az a színvonal, amire szükség lenne a hatékony gyógyulás érdekében. Nincs ez másként akkor sem, ha olyan fájdalmak kezelése a cél, mint a derék-és hátfájás. Napjainkban gyakran az egészségtelen életmód és a mozgásszegény mindennapok tehetőek felelőssé mindezért, de az ülő munkavégzés is hozzájárul ahhoz,… Tovább: Milyen gyógytornász árakkal kell számolni Budapesten?»

Férfi karóra divat 2018-ban

Férfi karóra divat 2018-ban

  Itt megnézheti, hogy 2018-ban melyek a legnépszerűbb férfi karórák: https://orazona.hu/orakategoria/ferfi-karorak/ . A férfi karórák tekintetében nem kell nagyon tartani a változásoktól, hiszen a férfi karóra divat nem annyira érzékeny, mint például a ruhák. Itt nem kell szezonális változásokra számítani és maga az aktuális trend sem változik, vagy nem nagyon. 2018-ban és 2019-ben is hódítanak a klasszikus órák. Az órazóna webáruházban számtalan elegáns óra közül választhatunk. Férfiak és hölgyek is megtalálják… Tovább: Férfi karóra divat 2018-ban»

Sütés gluténmentes liszttel: mire kell figyelni?

Sütés gluténmentes liszttel: mire kell figyelni?

Sütéskor igen fontos, hogy milyen keveréket használunk. Talán kevesen tudják, de nem minden gluténmentes liszt gluténmentes. Nagyon fontos, hogy a megfelelő lisztkeveréket használjuk fel sütéskor. A kisütött élelmiszer csak így tud a megfelelő tulajdonságokkal rendelkezni, amelyre egy gluténmentes étrendet folytató vásárlónak szüksége van. Nem ördögtől való a gluténmentes sütés, de pár dologra nem árt odafigyelni. A hagyományos liszt használata közben a tészta igen jól nyújtható, a kisült termék ropogósan könnyű…. Tovább: Sütés gluténmentes liszttel: mire kell figyelni?»

Negatív energia elleni védelemmel igazán meg lehet könnyebbülni

Negatív energia elleni védelemmel igazán meg lehet könnyebbülni

Amikor megmagyarázhatatlanul leterhelve érzed magad már egy jó ideje, Reiki Réka weboldalán alternatív megoldásokat is érdemes kipróbálni. Energetikai kezelések, blokkoldás, Munay-ki, tarot kártya elemzés, angyalkommunikáció, Bach-virágterápia is elérhető a kezelések között. Emellett természetesen tanfolyamokon mi magunk is elsajátíthatjuk az alternatív eljárások egy részét. Reiki tanfolyamokkal, tudatos teremtés kurzussal, atlantiszi beavatással várnak mindenkit. A Szellemgyógyászat egy csodálatos technika, amely fizikai tünet kezelésére szolgál. A probléma feltárása a szellemtest segítségével valósul meg. Nagyon gyors… Tovább: Negatív energia elleni védelemmel igazán meg lehet könnyebbülni»

Állami vagy magánkezelés, ez a kérdés

Állami vagy magánkezelés, ez a kérdés

Milyen gondolatok kavarognak a fejében, amikor megbetegszik? Ön is azok közé tartozik, akik csak végső esetben fordulnak orvoshoz? A rutinná vált szokás hátterében gyakran rossz tapasztalatok állnak, melyek nem feltétlen a szakemberek hozzáállására vezethetők vissza. Míg azonban egy kisebb megfázás esetén akár otthon, vényköteles gyógyszerek nélkül is kilábalhatunk a betegségből, addig a fogfájás, vagy a hasi panaszok már sokkal nagyobb odafigyelést és persze orvosi segítséget is megkövetelnek. Ilyenkor merül fel… Tovább: Állami vagy magánkezelés, ez a kérdés»

Barber Csajok: borbély forradalom az Andrássy úton

Barber Csajok: borbély forradalom az Andrássy úton

Az Andrássy úton található meg az A76 borbélyszalon, ahol csak hölgy borbélyok várják a vendégeket. A csajok között található borbély és kozmetikus is, így a szolgáltatások igen sokszínűek. Mindenkinek lehetősége van rendbe tetetni a szakállát, a haját vagy akár a bőrét is. Ide mindig érdemes előre időpontot foglalni, hiszen a szabad helyek hamar fogynak. Már csak azért is, mert elég, ha online foglaljuk le az általunk kiszemelt időpontot. A szalon… Tovább: Barber Csajok: borbély forradalom az Andrássy úton»

Élj pozitívan, megmutatjuk hogyan!

Élj pozitívan, megmutatjuk hogyan!

Életvezetési tanácsadók, a témában született könyvek, humoros posztok és sablonossá silányult idézetek százai szólnak arról, hogyan érdemes élni. A hétfő reggeli tömegközlekedés, vagy a hétvégi bevásárlási rohamok közepette azonban mégis sokan találkozunk olyan emberekkel, akik minden ok nélkül magukba fordultan élik meg napjaikat. A magyarok sajnos messze földön híresek borúlátásukról és depresszív hangulatukról, s úgy látszik, ez a probléma generációról generációra öröklődik. Egy dologban biztosan igazuk van az életmódváltást javaslóknak,… Tovább: Élj pozitívan, megmutatjuk hogyan!»

A leghatékonyabb mellnagyobbító módszer továbbra is a műtét

A leghatékonyabb mellnagyobbító módszer továbbra is a műtét

Csábos dekoltázsra vágyik? Szeretne végre mélyen dekoltált felsőkben hódítani és besöpörni az elismerő pillantásokat? A telt, dús keblek mindig is a nőiség szimbólumainak számítottak, és ha a méretes melltartó kosarak vonzó alakkal is társulnak, akkor a siker garantált a másik nemnél. Sajnos tény azonban, hogy a természet nem minden nőhöz kegyes, és persze a fogyókúrák, a szoptatás, vagy az évek múlása sincsenek feltétlenül jó hatással a keblek állapotára. A tapasztalatok… Tovább: A leghatékonyabb mellnagyobbító módszer továbbra is a műtét»

MACIKA.hu
2011