Cikkek a(z) Lakberendezés kategóriákból

Mitől lesz minőségi egy zuhanykabin?

Mitől lesz minőségi egy zuhanykabin?

A fürdőszoba az otthon egyik központi helyisége. Itt indulnak a reggelek, és a nap végén is itt zajlik a szépségápolás, a felfrissülés. Mindenkinek megvannak a maga elképzelései arról, hogy milyen kialakítás és méret lenne az ideális a fürdőszoba esetében. Abban a legtöbben egyetértenek, hogy soha nem lehet elég nagy ez a helyiség. A dupla mosdókagylós szaniterek legalább olyan nagy népszerűségnek örvendenek, mint a minőségi zuhanykabinok. De mitől lesz egy zuhanykabin… Tovább: Mitől lesz minőségi egy zuhanykabin?»

Sokan intézik online az ásványvíz rendelésüket

Sokan intézik online az ásványvíz rendelésüket

Az ásványvíz alapterméknek számít, ami egyetlen élelmiszerüzletből sem hiányozhat. Vendéglátóhelyek, hotelek, éttermek is kínálják, így a megfelelő ellátottság nélkülözhetetlen. Egyre inkább lejár annak az ideje, amikor a cégek maguk járnak nagykereskedésekbe és gyűjtik be a szükséges termékeket. Az idő pénz, és ez a kereskedelemben fokozottan igaz. Miért bajlódna a személyes vásárlással, ha kényelmesebben is megoldhatja a dolgot? Bizonyos webáruházak forgalmában jelentős részt képvisel az ásványvíz nagykereskedelem. Nem véletlen, hiszen mind… Tovább: Sokan intézik online az ásványvíz rendelésüket»

A lakberendezők leggyakoribb tippjei

A lakberendezők leggyakoribb tippjei

A változatosság az élet számos területén új lendületet vihet mindennapjainkba, s ez lakberendezés kapcsán sincsen másként. Ugyan a megszokott környezet az állandóság és a biztonság kapcsán sokak számára fontos, de időnként érdemes változtatni a lakberendezési stíluson. Az időtálló minőségű darabok egyetlen otthonból sem hiányozhatnak, de azokon túl a lakástextíliák lecserélésével, a falak színének megváltoztatásával, vagy a kiegészítők és színek mesteri kombinálásával egészen újszerű hatást érhetünk el.   A színekkel nem… Tovább: A lakberendezők leggyakoribb tippjei»

Milyen tapéta bordűr való a gyerekszobába?

Milyen tapéta bordűr való a gyerekszobába?

Nagyon várják már a kis pocaklakó megérkezését, és szeretnék a gyermekszobát olyanná varázsolni, ahol a csöppség a hazaérkezést követően tökéletesen érzi magát (tippek itt)? Esetleg már nagyobb gyermeke számára keresi az ideális megoldást lakásfelújítás alkalmával? A bordűr tapéták olyanok mint a női szem kontúrjai, és kiválóan alkalmasak akkor is, ha a gyermekszoba kialakításáról van szó. Választhatja az oldalfal és a mennyezet találkozásához elhelyezhető változatokat is, de ha igazán trendi és stílusos helyiséget kíván berendezni, akkor javasolt a padlótól körülbelül egy méteres magasságban elhelyezett bordűr.

Mi az a jollyflex cső: előnyök és hátrányok

Mi az a jollyflex cső: előnyök és hátrányok

Perényi Sándor szerint a jollyflex cső egy gyakori megoldás mosogatógépek esetében, Ő azonban óva int ettől a megoldástól. Hátránya a vékony falvastagság illetve könnyű deformálódás, megnyúlás, illetve a redőkbe könnyen bekerülő szennyeződés és mosószer. Ez a flexibilis lefolyócső gyakorlatilag olcsó megoldást kínál azok számára, akik a házilagos megoldások hívei, és szeretnék saját maguk megoldani a bekötéseket. A jollyflex csöveket mosdók, mosogatók, WC bekötésekor előszeretettel alkalmazzák, ám tény, hogy minőségükben és… Tovább: Mi az a jollyflex cső: előnyök és hátrányok»

Kandalló kémény nélkül? Érdekes újdonság a lakberendezésben

Kandalló kémény nélkül? Érdekes újdonság a lakberendezésben

A kandalló legtöbbünk számára az otthonosság érzetét kelti, ezért természetes igényként jelentkezik, hogy akár a nappali, akár a háló hangulatát ilyennel dobjuk fel. De mi a helyzet akkor, ha a lakás építészeti megoldásaiba ez nem illeszthető bele? Ma már nincs akadálya annak, hogy kémény nélkül is élvezhessük a kandalló keltette romantikus, természetközeli hangulatot. Az elektromos, valamint a bioetanol-lal működő, füstmentes lakberendezési tárgyak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek – még a néha bizony borsos ár ellenére is.

Faldekorálás

Faldekorálás

Új otthonba költözött, vagy most van túl a lakásfelújításon? Ha valamilyen egészen egyedi megoldást szeretne otthonába, tegye le voksát a faldekorálás nyújtotta izgalmas lehetőségek mellett! A keretezett képeknél mindenképpen egyedibb és személyiségét jobban kifejező megoldásnak bizonyul a különböző ábrák, motívumok, feliratok falra festése, melyet akár egyszerű temperával is megoldhat. Nincs elegendő kézügyessége és kreativitása ahhoz, hogy színvonalas munkát végezzen? Ma már ez sem akadály, hiszen a lakásdekorációs üzletekben könnyedén beszerezhet… Tovább: Faldekorálás»

Az ágyak otthonunk kényelmi szigetei

Az ágyak otthonunk kényelmi szigetei

A szakáruházak és a bútorboltok ágyak széles választékával várják a vásárlókat, akik sokszor igen nehéz helyzetben vannak, melyik típus is felelne meg leginkább elvárásaiknak. A hagyományos francia ágyak mellett számos modern kivitelezésű darabbal is találkozhatunk, melyek otthonunk különleges színfoltjai lehetnek.

Otthonunk szerves része; a terasz

Otthonunk szerves része; a terasz

Lakásvásárlás kapcsán bizonyára Önnek sem mindegy, hogy saját kerttel nem rendelkező ingatlanához tartozik-e terasz, vagy kisebb erkély. A régebbi építésű lakások tulajdonosainak sajnos muszáj beérnie egy néhány négyzetméteres területtel a szabad levegőn, de a modern társasházak már meglepően nagy terasszal várják a beköltözőket. Ha csak szerényebb méretre futja, akkor se keseredjen el, hiszen arra bizonyára elég, hogy egy kisebb kerti asztalt, és egy-két széket elhelyezzen. Az ablakpárkányok tökéletes helyet biztosítanak… Tovább: Otthonunk szerves része; a terasz»

Az otthoni iroda kialakítása

Az otthoni iroda kialakítása

Azon szerencsések közé tartozik, akik otthonuk kényelméből dolgozhatnak, és intézhetnek minden megélhetéshez szükséges teendőt? Hogy munkája még hatékonyabb lehessen, és ne vonja el figyelmét semmi adott feladatáról, érdemes tisztában lennie néhány olyan alapvető tudnivalóval, mely megkönnyíti majd munkára koncentrálását akkor is, ha irodája otthonával egy fedél alatt kerül kialakításra. Rendkívül fontos, hogy munkájának végzésére külön helységet alakítson ki otthonában, különben könnyen abba a hibába eshet, hogy folyton mással lesz elfoglalva,… Tovább: Az otthoni iroda kialakítása»

MACIKA.hu
2011