0

A férfi fülbevalónak is megvan a helye a mai divatban

A férfi fülbevalónak is megvan a helye a mai divatban

férfi fülbevaló csak egy példa azon ékszerek közül, amit a férfiak is büszkén hordhatnak. A férfi fülbevaló viselését nem lehet hozzákapcsolni az alkalmi, a hétköznapi és a formális viselethez. A fülbevalót bármikor viselhetik a férfiak, de azért nem érdemes egy feltűnőbb fülbevalóval megjelenni egy tárgyaláson. A Sojo webáruházban pontosan ezért nagyon odafigyelnek arra, hogy több stílusú fülbevalót is kínáljanak a vásárlóknak. Sok esetben a főnökök annyira nem kedvelik azt, ha egy férfi fülbevalót hord, ekkor érdemes a figyelmet felhívni inkább egy divatos nyakkendővel vagy egy díszzsebkendővel.

A fülbevaló kiválasztásakor érdemes a bőrtónust és az arcformát is figyelembe venni. Egy-egy bőrtónuson bizonyos színek egyáltalán nem mutatnak jól. A világos bőrhöz illenek az ezüst és a fehér fülbevalók. A sápadt bőrűeknek nem ajánlottak az aranyszínű darabok, a kreol bőr a legszerencsésebb hiszen bármit választhatunk minden jól fog állni. A sötét bőrhöz az arany fülbevaló dukál és emellett az ezüst és a fehér darabok is jól állnak. Most az arcformákat is sorra vesszük. Az ovális arcformához a karika fülbevalókat, a szív alakú arcformához az egyenes fülbevalókat, a szögletes arcformához a karika fülbevalókat, míg a kerek arcformához a szögletes fülbevalókat ajánlják. Fontos arra is nagy figyelmet fordítani, hogy a megvásárolt darabokat stílusosan használjuk. A ruhaösszeállításhoz mindenképpen passzolnia kell. Egy hétköznapi öltözékhez illenek a vidám és játékos fülbevalók, azonban, ha elegáns ruhát öltessz, akkor inkább az egyszerűbb darabokat részesítsed előnyben. A fülbevaló kiválasztásánál, főleg férfiaknál érdemes odafigyelni arra, hogy ne legyen túl nagy és hivalkodó, legyen arányos a testméretünkhöz. Sokan a fülbevalók darabszámát is képesek eltúlozni, pedig a kevesebb sokszor több. A divatos influencerek és a celebek legtöbbször csak az egyik oldalon viselik a fülbevalókat, így mi is tehetünk így. Hibázni biztosan nem fogunk. Természetesen a fülbevaló stílusa is befolyásolja, hogy hány darabot érdemes belőle viselni. A SOJO weboldalán bepattintós férfi fülbevalót is találhatunk keresztfüggő dísszel. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült fülbevalót megfizethető áron kínálják. A Hip Hop Rock stílus képviselőinek szintén kínálnak kereszt függővel fülbevalókat. A titán acélból készült darabon egy 4 cm nagységű kereszt található meg.

SOJO weboldalán például nem csak fülbevalót lehet találni a férfi ékszerek között. Számtalan gyűrű, nyaklánc, karkötő közül választhatjuk ki a nekünk tetsző darabokat. Amennyiben itt vásároljuk meg a fülbevalót, akkor érdemes az egyéb ékszereket is itt beszerezni. Fordítsunk kiemelt figyelmet a színösszeállításra, hiszen nem túl szép, ha több színű ékszert egyszerre viselünk. Amikor sem üzleti elfoglaltságunk, sem egyéb üzleti alkalmi megjelenésünk nincsen választhatjuk a bőrből font karkötőket. A gyöngyből és viaszos kötélből összeállított szett nagyon vagány darab lehet egy farmer inghez. A zenét kedvelőknek ajánljuk a rozsdamentes acélból készült fejhallgatós medál ékszert. A 60 cm hosszú nyakláncot a divatos medállal bátran viseljük hétköznapi viseletként. Manapság igen divatos a szeretlek összetört szíves nyaklánc, amelyet akár párunkkal együtt is viselhetünk, hiszen unisex ékszer. A titánacélból készült nyaklánc szett 2 db medált és 2 db láncot tartalmaz. Karácsonyra vagy Valentin napra tökéletes ajándéknak bizonyulhat.

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011