0

A flottakövetés leghatékonyabban GPS segítségével oldható meg

A flottakövetés leghatékonyabban GPS segítségével oldható meg

Gondot okoz a flottakövetés? Nem tudja, merre járnak a nap folyamán gépjárművei, és nem ártana az alkalmazottakat is figyelemmel követni a mindennapokban? Napjainkban, amikor a költséghatékony megoldások minden korábbinál keresettebbek, érdemes ilyenek mellett letenni a voksot akkor is, ha cége gépjárműparkjáról, vagy az üzemanyag felhasználás kritikus kérdéseiről van szó. 

A havi kiadások tervezéséhez nélkülözhetetlen, hogy átfogó kép álljon rendelkezésre a megtett kilométerekről, hiszen az útviszonyok, illetve a városon belüli, valamint kívüli közlekedés alapvetően határozzák meg, hogy mennyit kell majd költenie a területen (tudta hogy a városi fogyasztás akár megfelezhető?). Emellett az sem elhanyagolható, hogy a menetlevél és a megtett útvonal mennyire egyszerűen követhető nyomon. Amennyiben a legegyszerűbb, mégis korszerű és hatékonyan működő megoldások iránt érdeklődik, bővebben a GPS nyomkövetés oldalon tájékozódhat arról, milyen lehetőségek állnak jelenleg rendelkezésére.

A 24 órás távfelügyelet lehetővé teszi, hogy az esetlegesen felmerülő problémák esetében azonnal kicserélhető legyen a készülék, ne vesszenek el értékes adatok arról. Az akár telefonon keresztül is ellenőrizhető rendszer lehetővé teszi, hogy járjon bármerre is, mindig rálátása legyen a gépjárműpark helyzetére, s ezáltal munkavállalói elkötelezettségére.

Manapság, amikor mindenki igyekszik kihasználni azokat a lehetőségeket, amelyek munkakörével kapcsolatban adódnak, érdemes aktívan tenni a mindenre kiterjedő vezetői feladatok még tökéletesebb ellátása érdekében. A flottakövető rendszer segítségével kiszűrhetőek azok a problémák, amelyek a céges gépjárművek használatával kapcsolatban felmerülhetnek. 

Iktatva: Autó
MACIKA.hu
2011