0

A Hévízi-tó

A Hévízi-tó

A Balaton környéke számos programlehetőséget kínál mindazoknak, akik a “magyar tenger” szépsége mellett szeretnének dönteni. Nem csak a nyári strandolás és élményfürdőzés miatt éri meg a régiót választani, hiszen az év minden időszakában akad látnivaló és kikapcsolódási lehetőség a területen. A kalandparkok, wellness szállodák, várak, a Balaton-felvidék túraútvonalai, és a Hévízi-tó az északi part nagyvárosaival és borvidékeivel együtt olyan komplex idegenforgalmi kínálatot nyújt, mely miatt méltán választják sokan hazánk e vidékét.

A Hévízi-tó külföldiek körében is rendkívül népszerű, hiszen az év minden időszakában remek alkalmat kínál a fürdőzésre. Egyedülálló összetételének köszönhetően számos betegség megelőzésére, gyógyítására alkalmas. A komplexumban olyan wellness szolgáltatások, gyógykezelések várják a vendégeket, melyek nem csak teljes körű testi-lelki feltöltődést kínálnak, hanem a problémás testrészeket, szervi gondokat is hatékonyan orvosolják.

A területen jobbnál-jobb hotelekben foglalhatnak szállást az érdeklődők, hogy tartózkodásuk ideje alatt akár egész nap a fürdőben pihenhessenek. A hófedte környék páratlan látványt nyújt a gőzölgő vízből, s legyen akár hóesés, vagy zimankó, a Hévízi-tó hatóanyagai elősegítik a testi és pszichés egészség megteremtését.

A tradicionális gyógykúrák mellett iszappakolás, ivókúra, súlyfürdő, masszázsok, mozgásprogramok, kitűnő gasztronómia, borkultúra, éttermek és remek zalai specialitások várják a Hévízre érkezőket. Akár év végén is eltölthet néhány napot a híres gyógytónál, mely nemzetközi elismerések büszke tulajdonosa.

Iktatva: Utazás
MACIKA.hu
2011