0

A hyaluronsavas ráncfeltöltés- akár 12 hónapig tartó hatás!

A hyaluronsavas ráncfeltöltés- akár 12 hónapig tartó hatás!

A korral a bőr szerkezete megváltozik, rajta ráncok, barázdák jelennek meg. A plasztikai sebészet számos lehetőséget kínál a botox kezeléstől kezdve a ráncfelvarráson, a lézeres mélyhámlasztáson, az úgynevezett Drakula terápián keresztül egészen a ráncfeltöltésig arra, hogy újra fiatalos arc pillantson vissza a tükörből a páciensekre. Kiemelt népszerűségnek örvend a hyaluronsavas ráncfeltöltés, melynek eredményét akár egy éven keresztül is élvezhetik a szépülni vágyók. 

A felhasznált anyag egyébként a bőrben is megtalálható természetes formájában, ám az évek előrehaladtával annak mennyisége csökken. Az egyébként telt vonásokért felelős hyaluronsavat az említett kezeléssel pótolják a szakemberek, egy nagyon vékony tűn keresztül juttatják az érintett területre.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés mindössze 15-20 percig tart, természetesen, ha nagyobb területet szeretne kezeltetni, akkor ez elhúzódhat 30-40 percre is, de az azonnali eredményeket látva ez igencsak rövid időnek számít a szépség érdekében. Az anyag idővel lebomlik, így ismételt beavatkozásra lehet szükség, viszont jó hír, hogy akár évente többször is élhet a hyaluronsavas ráncfeltöltés kínálta lehetőségekkel.

A kezelés helyi érzéstelenítéssel történik, és az után esetlegesen jelentkező enyhe bőrpír hamarosan elmúlik, s maradnak a fiatalos vonások. A hyaluronsav egyébként kiválóan alkalmazható akkor is, ha teltebb ajkakra vágyik. A megfelelő plasztikai sebész kiválasztásával a tudományt a szépség szolgálatába állítva akár éveket is fiatalodhat.

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011