0

A KRESZ szerint kötelező a mobiltelefon kihangosító a gépkocsiba

A KRESZ szerint kötelező a mobiltelefon kihangosító a gépkocsiba

A mobiltelefonálás bizonyítottan is negatív hatással van az autóvezető koncentrálóképességére, hiszen akárhogy is nézzük, figyelme megosztott. A biztonság ára nem túl magas, online elérhetőek olcsóbb kihangosító rendszerek is. Sokan még mindig a headset-et választják, ám sem a hallás egészsége miatt, sem kényelmi szempontokból nem ez bizonyul a leginkább megfelelőnek. Kihangosító rendszer választásával azonban biztos lehet abban, hogy a rendőr nem állítja majd meg azért, mert telefonáláson kapta.

Az okostelefonok mára már életünk szerves részévé váltak, és út közben is gyakran érkezik bejövő hívás. Ilyenkor a legjobb döntés, ha kihangosítón keresztül beszélünk, ezzel nem veszélybe sodorva saját, és közlekedő társai életét, biztonságát.

Az internet nyújtotta kényelmet nem csak akkor érdemes kihasználni, ha munkáról, vagy szabadidőről van szó, hanem a szükséges kihangosító rendszer beszerzésekor is. A megfelelő webáruházat kiválasztva jóval kedvezőbb áron juthat hozzá a minőségi termékhez, mintha ugyanazt szaküzletben szeretné megvásárolni. Helyezkedjen el kényelmesen a fotelben, és válogasson kedvére a jobbnál-jobb ajánlatok közül. Hasznos teszteket vagy összehasonlításokat elolvasni, ezt itt megteheti.

Nem véletlen választják kihangosító beszerzéskor is egyre többen az online lehetőségeket, hiszen segítségükkel akár már néhány napon belül átvehető az áru, hogy ezzel a biztonságos közlekedés – és nem utolsó sorban a büntetések elkerülése -,  megvalósítható legyen – olvasható a Mobilcucc PR közleményében. Szabályszegés, büntetések, és veszélyhelyzetek helyett válassza inkább a kihangosító nyújtotta biztonságot! 

Iktatva: Autó
MACIKA.hu
2011