0

A leghatékonyabb mellnagyobbító módszer továbbra is a műtét

A leghatékonyabb mellnagyobbító módszer továbbra is a műtét

Csábos dekoltázsra vágyik? Szeretne végre mélyen dekoltált felsőkben hódítani és besöpörni az elismerő pillantásokat? A telt, dús keblek mindig is a nőiség szimbólumainak számítottak, és ha a méretes melltartó kosarak vonzó alakkal is társulnak, akkor a siker garantált a másik nemnél. Sajnos tény azonban, hogy a természet nem minden nőhöz kegyes, és persze a fogyókúrák, a szoptatás, vagy az évek múlása sincsenek feltétlenül jó hatással a keblek állapotára. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a nők mellmérete életük során akár többször is változhat, viszont kétségtelen, hogy nem mindig a megfelelő irányba. Mindemellett a forma és a feszesség sem elhanyagolhatóak, hiszen ezek szintén hozzájárulnak a magabiztossághoz és az intim pillanatokban megélt fesztelen viselkedéshez.

 

Jól látható tehát, hogy nem véletlen emlegetjük oly sokat a mellméretet és a vele kapcsolatban előforduló problémákat. Elég csak néhányat kattintani a világhálón, és máris sokféle módszerrel találkozhatunk, melyek a kívánt méretek elérését célozzák. A csodát ígérő kapszulák, a gyógyteák, vagy a különféle masszázs módszerek eredményességéhez azonban gyakran fűzhető némi kétség. A tapasztalatok szerint a leggyakrabban keresett plasztikai beavatkozás máig a mellnagyobbítás, mely során a megfelelő implantátum beültetésével érhető el a kívánt forma és méret. Dr. Falus mellnagyobbító kezelése segítséget jelenthet mindazok számára, akik elégedetlenek a természet adta kebleikkel, vagy szeretnék visszanyerni azok korábbi formáját.

 

Az implantátumnak köszönhetően nem csak a kívánt méret valósítható meg, de egyúttal elérhető az oly sokak által vágyott feszesség is. A legtöbb nő esetében az egyik mell általában méretbeli eltérést mutat a másiktól. Az implantátumok helyes megválasztásával a gyakran önbizalomhiányt okozó aszimmetria korrigálható, ezzel elérve a keblek harmonikus megjelenését.

 

A mellplasztika mellett nagyon sokan azért döntenek, mert a műtéttől a magabiztosság helyreállását remélik. Kétség sem férhet ahhoz, hogy ha elégedettek vagyunk külsőnkkel, annak hatása az élet minden területén megmutatkozik. Az ismerkedés könnyebben megy, a nemi élet pedig teljesebben megélhető akkor, ha a női önbecsülés nem szenved csorbát egyes testi hiányosságok miatt.

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011