0

A legjobb biciklis napszemüveg márkák

A legjobb biciklis napszemüveg márkák

A tavasztól őszig terjedő időszakban a kerékpározás szerelmesei számára ideális az időjárás a szabadban történő sportoláshoz. Lényeges azonban tudnia, hogy hobbi és profi kerékpározáshoz fontos a napszemüveg, mely védelmet biztosít a szem számára – legyen szó bármilyen időjárási körülményekről. De miért fontos tulajdonképpen a biciklis napszemüveg használata?

A hideg, a vakító fény, a por éppen úgy nem tartoznak a biciklisek kedvencei közé, mint a bogarak, vagy a szél. Ezek mind olyan tényezők, melyekkel a kerékpározás során meg kell küzdeni, de tény, hogy a megfelelő napszemüveg megválasztásával jóval komfortosabbá tehető a sportolás. A fix, cserélhető, vagy akár fényre sötétedő lencsével készülő kerékpáros napszemüvegeket a legnagyobb világmárkák kínálatában is megtalálhatjuk, s rendelésünket akár az interneten keresztül is leadhatjuk.

Az Oakley, a Force, a Btwin, vagy az Arctica kínálatában minden bizonnyal Ön is megtalálja majd azt a modellt, mely megjelenésében maximálisan elnyeri tetszését, s emellett természetesen a tőle megszokokott minőséget garantálja az UV – sugárzás elleni védelmet (http://www.met.hu/idojaras/humanmeteorologia/uv-b/) illetően is.

Hasonlóan kedveltek a Shimano, a Fischer, vagy az Adidas modelljei is, s tulajdonképpen csak pénztárca függvénye, hogy melyik kerékpáros napszemüveg által kínált védelem mellett teszi majd le végül voksát. Válassza az UV-védelemmel, polarizált lencsékkel ellátott darabokat, és a kerékpározás a megszokottnál is nagyobb élmény lesz idén nyáron is! Szerezze be új kedvencét, és kalandra fel!

Iktatva: Autó
MACIKA.hu
2011