0

Mikor éri meg egy alkalmi tárgyaló bérlése?

Mikor éri meg egy alkalmi tárgyaló bérlése?

Saját céged útját egyengeted? A vállalkozói lét szabadsága számos olyan kérdést felvet, melyek valamiféle megoldásért kiáltanak. Vannak olyan területek, melyek kapcsán az online jelenlét és kapcsolattartás elegendőnek bizonyul, de gyakran elmaradhatatlan az ügyfelekkel történő személyes találkozás.  Ilyenkor a hagyományos kávézók nem bizonyulnak megfelelőnek, s inkább valamiféle hivatalos, irodai környezet válik szükségessé.

Az FRoffice bérelhető tárgyalói akár heti, akár havi rendszerességgel is lefoglalhatók. Ez kifejezetten előnyös azok számára, akik csak időnként lennének jelen közösségi terekben, vagy élnének a tárgyalóbérlés pozitívumaival. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a már meglévő és a potenciális ügyfelek kapcsán egyaránt lényeges, hogy a megfelelő környezetben történjen az egyeztetés, az üzletkötés, a részletek pontosítása. A telefon és az internetes kapcsolat ehhez gyakran nem elegendő. A szükséges technikai háttér biztosítása, valamint a céges image szempontjából is lényeges tárgyalói környezet a hosszú távú piaci jelenlét titka is lehet.

A mai kor embere többféle tárgyalóbérlési lehetőséggel is találkozhat napjainkban. Korántsem mindegy azonban, hogy milyen környezetre tartasz igényt vállalkozóként. A cégről kialakult kép mellett a tényleges funkcionalitás is lényeges. A hosszú ideig tartó megbeszélések, a projektek részleteinek ismertetése során a kényelmes székek, a megfelelő módon kialakított környezet, az innivalók és a harapnivalók megléte egyaránt hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a program pozitív végkimenetellel záruljon.

Amikor a közös nevező megtalálása a cél, akkor a komfort és a jól felszerelt irodai háttér sem elhanyagolhatóak. Akár irodát is bérelhetsz néhány órára, havi, heti gyakorisággal. A home office ugyan számos előnnyel jár, de nem mehetsz el az érdeklődőkkel, potenciális ügyfelekkel zajló megbeszélések kérdése mellett. Hiába az otthonodban kialakított dolgozószoba, ez rendszerint nem felel meg az üzleti céloknak.

A közösségi iroda legalább olyan keresett manapság, mint a tárgyaló bérlése. Az otthoni munkavégzés magányából történő kiszakadás egyet jelenthet a produktivitás növelésével és a motivációk megtalálásával. Néha érdemes tovább gondolkodni annál, mint hogy a bérleti költségek milyen terhet jelentenek. Tekints ezekre egyfajta jövőre szóló befektetésként!

Iktatva: Ingatlan
MACIKA.hu
2011