0

Álomalak 3 hét alatt – lehetséges?

Álomalak 3 hét alatt – lehetséges?

Bár a nyári szezon már elindult, de ha júliusra tervezi nyaralását, még nincs késő leadni az utolsó három-négy kilót. De valóban lehetséges az álomalak 3 hét alatt? Mit kell ahhoz tennie, hogy a bikini valóban úgy álljon Önön, ahogyan azt mindig is elképzelte? A koplalás mindenképpen a fogyókúra részét kell képeznie, vagy kíméletesebben is megoldható a problémra?

Az álomalak 3 hét alatt valóban lehetséges, amennyiben nem kell túl sok kilótól megszabadulnia, és a testmozgás egyébként is élete részét képezi. De bevallhatjuk, azok, akik az év minden időszakában odafigyelnek ezekre a dolgokra, nem néhány hét alatt szeretnének megváltozni. 

Sokkal többen vannak azok, akik az utolsó percben kapnak észbe, és nyúlnak olyan drasztikus módszerekhez, néhány napig tartó kemény kúrákhoz, melyek nem csak nem vezetnek eredményre, de akár egészségkárosodás és megbetegedés is lehet a következményük. Természetesen egy-két napos léböjtkúrával méregtelenítheti szervezetét, vagy az étkezésre való alapos odafigyeléssel néhány kilótól valóban megszabadulhat, de komoly változásokat ne várjon, ha egyébként a televízió előtt tölti szabadidejét, és cukorral, lisztes ételekkel tömi magát.

Arról, hogy az álomalak 3 hét alatt elérhető-e, eltérnek a vélemények, de a fitness életmód hívei mind jól tudják, hogy az eredmények nem egyik napról a másikra jönnek. Keményen meg kell dolgozni azért, hogy magabiztosan vehesse fel a bikinit. Mozgásra fel!

 

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011