0

Balatoni szállás Szép kártyával

Balatoni szállás Szép kártyával

A “magyar tenger” minden valószínűség szerint idén nyáron is nagy népszerűségnek örvend majd a pihenni, kikapcsolódni vágyók körében. Hála a Széchenyi Pihenőkártya által kínált lehetőségeknek, akár a szálláshely alszámla mind a 225 000 forintját elköltheti a Balaton környéki elfogadóhelyeken, csupán a megfelelő szállást kell hozzá megtalálnia.

De hol is érdeklődhet az elfogadóhelyek listájáról? Ha konkrét úti célja van, akkor érdemes a helyi szolgáltatóknál tájékozódnia a témában, ha viszont egyelőre keresgél, akkor javasoltak a cafeteria elemmel foglalkozó honlapok, valamint azok a weboldalak, ahol szálláslehetőségekkel találkozhatnak a lelkes utazók. Számos balatoni szállás Szép kártyával igénybe vehető, s nem is kell a legdrágább kategóriákra gondolnia.

Családdal utazik, és szeretné, ha főzési lehetőség is rendelkezésére állna? Sok balatoni szállás Szép kártyával úgy lefoglalható, melyek apartman jellegűek, és alkalmuk nyílik a vendégeknek saját konyha használatára. Ez különösen hasznos lehet gyermekkel érkezőknek, vagy akár baráti társaságoknak is.

Fontosnak tartja, hogy a balatoni szállás Szép kártyával akkor is fizethető legyen, ha olyan komplexum iránt érdeklődik, melyhez élményfürdő is kapcsolódik? Nem lehetetlen ilyet találnia a tó környékén, ugyanis az elmúlt években számos hasonló wellness hotel épült, melyek fedett medencékkel is várják a kikapcsolódásra vágyókat. A wellness szolgáltatások pedig hozzájárulnak a maximális testi-lelki feltöltődéshez. Válassza idén nyáron is a Balatont, mely a tőle megszokott minőséget csempészi majd a nyári hónapokba!

Iktatva: Utazás
MACIKA.hu
2011