0

Barber Csajok: borbély forradalom az Andrássy úton

Barber Csajok: borbély forradalom az Andrássy úton

Az Andrássy úton található meg az A76 borbélyszalon, ahol csak hölgy borbélyok várják a vendégeket. A csajok között található borbély és kozmetikus is, így a szolgáltatások igen sokszínűek. Mindenkinek lehetősége van rendbe tetetni a szakállát, a haját vagy akár a bőrét is. Ide mindig érdemes előre időpontot foglalni, hiszen a szabad helyek hamar fogynak. Már csak azért is, mert elég, ha online foglaljuk le az általunk kiszemelt időpontot.

A szalon az Oktogontól 7 perc sétára található, így ha éppen a belvárosban van teendőnk, akkor is útba ejthetjük a szalont. Még munkaidőben is lehetőség nyílik a szolgáltatások igénybevételére, hiszen 1 óra alatt ebédidőben is végeznek a hölgyek a frizura vagy szakáll igazítással. Egy időpontegyeztetés miatt nem feltétlenül szükséges megvárni a nyitvatartási időt, hiszen akár éjjel is lefoglalhatjuk a kiszemelt időpontot online. A borbély szalonba érkező vendégeket hideg kézműves sör várja, ami a lassan közeledő nyári időszakban igazi felüdülést nyújt.

Ma már egyre nagyobb divat, hogy a férfiak is gyantáztatnak, így szakképzett kozmetikus is várja a szépülni vágyókat, Arc, szemöldök, hónalj, has, mellkas, kar, láb, hát, intim terület gyantázását is vállalják, így a nyár beköszönte előtt ezt is érdemes megfontolni. A barber shopban ezen felül lehetőség nyílik, a szakáll igazítására és festésére, a hajvágásra. Természetesen a kettő együtt is kombinálható, így sokkal kedvezőbb árat kaphatunk. A hajvágás történhet géppel vagy kézzel, ki hogyan szereti. A borbély hölgyek több éve dolgoznak a szakmában és számtalan szakmai versenyen vettek részt. A trendeket folyamatosan figyelik és haladnak is azzal, így biztosak lehetünk abban, hogy az ide betérő férfiak a legmodernebb frizurákkal és szakáll fazonokkal távozhatnak. Minél előbb le kell foglalni az időpontot, hiszen a borbély hölgyek jó híre szájról szájra terjed és már nagyon sok úriember dönt mellettük. A szalon hétfőtől szombatig 10- 20 óráig tart nyitva, így akár egy esti időpont lefoglalása is lehetséges.

 

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011