0

Borotvaélen Sam Worthington főszereplésével

Borotvaélen Sam Worthington főszereplésével

Az Avatarból, vagy a 2009-es Terminátorból már jól ismert Sam Worthington ezúttal egy rendőrtiszt szerepét kapta meg, akit ártatlanul ítéltek el egy gyémánt elrablásáért. Gondolt már arra, mit tenne meg hasonló helyzetben azért, hogy bebizonyítsa ártatlanságát? A Borotvaélen Sam Worthington főszereplésével egy izgalmas thriller keretei között boncolgatja a témát, mely nem nélkülözi az akciós jeleneteket sem.

Tériszonnyal küzdők számára kötelező darab a Borotvaélen Sam Worthington főszereplésével,  ugyanis az által játszott főhős, Nick Cassidy egy New York-i szálloda huszadik emeletének párkányán állva igyekszik a vonzó tárgyalót meggyőzni arról, hogy valójában ártatlan. A húsz emeletnyi alatta tátongó mélységben pedig az egyre gyűlő tömeg is mellé áll lassan.

A félelmetes magasságban az életével játszó férfi sztoriját izgalmas kamerabeállítások tették lebilincselővé a készítők, s egy idő után az is kiderül, hogy mi is vezérelte főhősünket tulajdonképpen a húsz emelet magas párkányra. 

Bár a Borotvaélen Sam Worthington főszereplésével kapott hideget-meleget a nagyközönségtől, de tény, hogy a 102 perc már csak a vérfagyasztó magasság látványánál fogva is odaszegezi a nézőt a képernyő elé. Természetesen arról lehetne vitatkozni, hogy a film “egyszernézős” kategória-e, ám arra mindenképpen érdemes, hogy átéljük a szédítő magasság látványának ijesztő jellegét, és kicsit mi is a párkányon álló férfi bőrébe bújhassunk, a helyzet izgalmát boncolgatva.

Iktatva: Szórakozás
MACIKA.hu
2011