0

Céges karácsonyi képeslapok – így tartsa meg ügyfeleit

Céges karácsonyi képeslapok – így tartsa meg ügyfeleit

Bár a karácsony és az év vége még távol van, de ideje már most gondolnia arra, hogy céges ügyfeleinek miként kedveskedik majd ez alkalomból. Itt választhat a modern, vagy klasszikus képeslapok közül, melyek bármelyike remek döntésnek bizonyul, ha egy aprósággal megemlékezne az ünnepekről céges ügyfelei felé. Nem csak vásárlóit, megrendelőit tarthatja meg a gesztussal, de a kampányépítés terén is számos előnnyel jár, ha odafigyel december táján az ilyesmire.

S hogy mi alapján érdemes képeslapot választani? Mivel általában nem baráti kapcsolatokról van szó, így sokszor érdemes a hagyományos stílus és megjelenés mellett dönteni. Természetesen, ha ügyfélköre, vagy a cég által képviseltek megengedik, akkor nem számít tabunak a laza, fiatalos, modern stílus és grafikai ábrázolás sem.

Céges karácsonyi képeslapot küldene ki ügyfeleinek? Kérjen árajánlatot itt!

A céges karácsonyi képeslapok remek lehetőséget teremtenek arra is, hogy saját logójával ellátott, ahhoz színben is passzoló darabokkal örvendeztesse meg ügyfeleit, akik a kedvesség hatására garantáltan előnyben részesítik majd a jövőben is az Ön szolgáltatásait. A marketing szerves részét képezi az ügyfelekkel való kommunikáció, melynek egyik formája lehet a céges karácsonyi képeslap elküldése.

Válogasson a hagyományos, vagy a modern kivitelezés közül, de a legfontosabb minden esetben az, hogy a cége által képviseltekkel harmonizáljon a küldeni kívánt stílus. Az ünnepek alkalmával gondoljon ügyfeleire is, és a siker továbbra is garantált!

Iktatva: Szórakozás
MACIKA.hu
2011