0

Családi házhoz terasz építés utólag

Családi házhoz terasz építés utólag

Számos tényező indokolhatja, hogy a családi ház felhúzása és a kertépítés nem egyszerre történik meg. Mindegy, hogy új építésű ingatlanjához szeretné ízlése szerint kialakítani a külső tereket, vagy a már megunt látványt dobná fel olyan burkolóanyagokkal, melyek nem csak mutatósak, de funkciójukat illetően is kifogástalan minőségben állnak rendelkezésére, a WPC burkolatok remek választásnak bizonyulnak.

A fa-műanyag kompozit kitűnő döntés teraszok, erkélyek, a kerti utak, vagy éppen a medence környékének burkolására. Ez utóbbi helyszínre azért is különösen alkalmas a termék, mert csúszásmentes felülettel áll rendelkezésre, így biztonságos felületet teremt. A WPC burkolóanyagok a fa természetességét ötvözik a műanyag praktikumával, s így szolgálják a kert és az otthon kényelmét.

wpcdeck.hu szakértője szerint a zord időjárásra is érdemes felkészülni azzal,  hogy WPC alapanyagból készül a terasz, ugyanis a termék remekül ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem árt neki a hó, a jég, és a már említett felületnek köszönhetően biztonságos burkolatot jelent a külső terek számára.

A repedés-, rovar-, és vízálló tulajdonságoknak köszönhetően a hagyományos fánál időtállóbb minőséget biztosít, s akár 25-30 éven át mindenféle felületkezelés, és speciális tisztítószerek használata nélkül jó állapotban marad. Akár webáruházon keresztül is beszerezheti a burkolóanyagot, mely széles színválasztékban áll a lakásfelújítók, vagy kertépítésen gondolkodók rendelkezésére. Minősége elérhető árakkal, és egyszerű lefektethetőséggel társul.

Iktatva: Kert
MACIKA.hu
2011