0

Családi nyaralás a tengerparton

Családi nyaralás a tengerparton

Május lévén már egyáltalán nincs korán elkezdeni a nyaralás tervezgetését. Bár tény, hogy nemrég még hólapátot fogtunk, viszont néhány hét óta egyértelműen látható, hogy jó időre elfelejthetjük a zimankót. Hazánk színes idegenforgalmi kínálattal és a kedvelt Szép kártya fizetőeszközként való felhasználásának lehetőségével várja az utazni vágyókat, de tengerparttal sajnos nem büszkélkedhetünk.

Amennyiben tehát a tenger morajlásának hangját, és a külföldi kultúrák tartogatta izgalmakat szeretné átélni, a Földközi-tenger partvidéke remek választásnak bizonyul. A családi nyaralás a tengerparton is sikerülhet tökéletesen, de ha kisgyerekkel utazik, javasoltabb inkább a homokos tengerparttal rendelkező üdülőhelyek mellett letennie voksát.

A családi nyaralás a tengerparton egy-, vagy többgyerekes családok pihenésére is kitűnően alkalmas, de ha nem csak felnőttek, vagy már nagyobb csemeték kelnek útra, még a szokásosnál is nagyobb fokú szervezést igényel a dolog. Ma már vannak speciálisan olyan szállodák, ahol gyermekmenüvel is várják a vendégeket, sőt, a gyermekprogramok is megoldhatóak, melyek alkalmat teremtenek arra, hogy a szülők kettesben is lehessenek.

Mindegy, hogy Görögország mélykék vize, és a számos ókori látnivaló mellett dönt, vagy az olasz tengerpartot célozza meg, annak sajátos hangulatával, az élmény garantált! Horvátországban számos  homokos parttal rendelkező üdülőhely van, mely kifejezetten kisgyermekesek számára alkalmas, s egy jó választással a családi nyaralás a tengerparton tökéletesen sikerülhet.

Iktatva: Utazás
MACIKA.hu
2011