0

Csúcsmobilok összehasonlítása: Galaxy S6, LG G4 és iPhone 6

Csúcsmobilok összehasonlítása: Galaxy S6, LG G4 és iPhone 6

Az okostelefonok világa iránt kicsit is érdeklődők rendszeresen figyelemmel követik azokat az újdonságokat, amelyek minden korábbinál izgalmasabb lehetőségeket ígérnek. A területen töretlen népszerűségnek örvendenek az LG, valamint a Samsung legújabb fejlesztései. A gyártók igyekeznek figyelemmel követni a felhasználói igényeket, és úgy alakítani a készülékek tudását, valamint az általuk kínált lehetőségeket, hogy azzal még inkább elégedettek legyenek a telefonok tulajdonosai.

A 2015-ös év egyik leginkább várt készüléke a Samsung Galaxy S6, amelyből a Napi Droid  információi szerint is közel 50 millió darab lel majd gazdára az év folyamán. Az egyébként nem kivehető akkumulátorral rendelkező készülék nagy előnye, hogy a gyári app-ok törölhetőek lesznek, ezzel végre  a felhasználók olyan kívánsága valósul meg, amelyre már régóta igény mutatkozott.

Az LG G4 igazi különlegességnek fog számítani, ugyanis úgynevezett hajlított képernyővel kerül majd a boltokba. Állítólag processzora gyengébb lesz, mint azt sokan várnánk, de ismerve a gyártót, még ha így is lesz, valószínűleg számos előnye elfeledteti majd ezt a hiányosságot. A napidroid.hu szerint április 28-án kerül bemutatásra az új csúcskészülék, mely iránt minden valószínűséggel hatalmas érdeklődés mutatkozik majd.

Letisztult design, és kijelzőjét illetően minden korábbinál színvonalasabb kivitelezés jellemzik az iPhone 6-ot, amely még a nagyobb kijelző ellenére is rendkívül kényelmesen simul tulajdonosa kezébe. Az idei újdonságok között minden korosztály megtalálja az elvárásainak megfelelőt.

Iktatva: Elektronika
MACIKA.hu
2011