1

Diéta a lapos hasért

Diéta a lapos hasért

Férfiak és nők álma egyaránt a lapos has, melyet azonban sokszor még abban az esetben is nehéz elérni, ha egyébként nem küszködünk túl nagy súlyfelesleggel. Nem csak a táplálkozás, de a mozgásszegény életmód is nyomot hagy ezen a testtájon, és az évek múltával a helyzet csak még inkább kritikus lesz. A diéta a lapos hasért nem csak a vonzó külső miatt fontos, hanem egészségügyi szempontok okán is, ugyanis tény, hogy a szív-, és érrendszeri megbetegedések egy részéért a hasi zsír is felelőssé tehető.

A csodaszernek kikiáltott fogyókúrás készítményektől sokan valóban azt várják, hogy edzés és étkezési változtatások nélkül eredményre vezetnek, ám előbb-utóbb mindenki belátja, hogy az életmódváltással is felérő diéta nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a hasi felesleg végleg eltűnjön. 

Ne napi több száz felülésre gondoljon, sokkal inkább célt ér a kardió jellegű mozgással, legyen az kerékpározás, futás, kocogás, vagy mindezeknek az akár négy fal között is végezhető változata taposógéppel, futópaddal, ellipszis trénerrel.

A diéta a lapos hasért ott kezdődik, hogy mindennapi étrendjéből elhagyja a finomított szénhidrátot és a cukrot, s nagy mennyiségben fogyaszt zöldséget, gyümölcsöt, rostos alapanyagokat, melyek mintegy átpucolják a bélrendszert. Ne feledkezzen meg az elegendő folyadékbevitelről sem, hogy a salakanyagok távozni tudjanak, és a méregtelenítés beinduljon! Hagyja el edzés közben komfortzónáját, és mindenekelőtt legyen kitartó!

 

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011