0

Élményfürdő és szállás egy helyen

Élményfürdő és szállás egy helyen

Volt már nyaralni idén, vagy még csak az elkövetkező időszakban indul útnak a családdal, barátokkal? Bár kétségtelen, hogy az apartmanok, vendégházak is remek választásnak bizonyulnak szálláshelyként, de azok a komplexumok, ahol élményfürdő és szállás egy helyen található meg, biztos, hogy teljes kikapcsolódást biztosítanak. Hazánknak nem csak az idegenforgalmilag frekventált területein találhatóak hasonló wellness szállodák, hanem a némileg kisebb településeken is. Ha ilyen mellett teszi le voksát, még a szállodát sem kell elhagynia ahhoz, hogy tökéletesen sikerüljön a pihenés.

Nem mindannyian kedveljük a napokig tartó városnéző túrákat, ilyenkor kifejezetten jól jön, ha az élményfürdő  és szállás egy fedél alatt található meg. A fedett és nyitott medencék lehetőséget biztosítanak arra, hogy az időjárásnak megfelelő közegben hódolhasson a fürdőzés élményének.

Jó hír, hogy a legtöbb wellness szálloda már elfogadja a Széchenyi Pihenőkártyát fizetésre, így legyen szó akár az élményfürdő és szállás finanszírozásáról, akár a legjobb éttermekről, az alszámlák lehetőséget biztosítanak arra, hogy több maradjon pénztárcájában.

A szauna, a szépségápolási szolgáltatások mellett számos wellness kezelés is áll a vendégek rendelkezésére, ráadásul, ha elég szemfüles, kihasználhatja az aktuális akciós csomagajánlatokat is, melyek között bizonyára talál majd kedvére valót. Hazánk szép számmal rendelkezik olyan minőségi szállodákban, ahol a fürdőzésről, és a wellness nyújtotta rekreációról sem kell lemondania.

Iktatva: Utazás
MACIKA.hu
2011