0

Facebook feltörési technikák

Facebook feltörési technikák

Amikor egy-egy közösségi portálon regisztrálunk, vagy msn-en írjuk le valakinek legrejtettebb titkainkat, talán nem is fordul meg a fejünkben, hogy személyes információink, gondolataink, véleményünk, és érzelmeink avatatlan szemek elé is kerülhetnek. Könnyen hisszük azt, hogy a megadott jelszavunk tökéletes védelmet biztosít magánszféránk, és kapcsolataink számára. A hacker támadásokról olvasva egy legyintéssel elhessegetjük a gondolatot, hogy a mi magánéletünk is érdekelhet valakit olyan szinten, hogy a Facebook feltörés lehetőségével éljen.

A módszer használata azonban még laikusok számára is adott, hiszen a világhálón kattintgatva számos weboldal szolgál részletes leírásokkal, működő, vagy éppen működésképtelen kémprogramokkal, hogy miként is juthatunk be partnerünk, vagy éppen ellenségünk oldalára. Bár kétségtelen, hogy a tevékenység jogellenes, sokakat azonban ez sem tart vissza. A hackerkepzes.hu weboldalán megismertetjük azokkal a módszerekkel, melyeket leggyakrabban használnak a profilok feltörésére, és részletes információkkal szolgálunk arról is, hogy miként védje e-mail fiókját, msn, skype csevegőjét az illetéktelenektől.

A legjobb módszer a védekezésre, ha mi magunk is tisztában vagyunk azzal, mi ellen is kell óvni fiókjainkat. Nem érdemes elbagatellizálni a kérdést, hiszen valósabb veszély a Facebook feltörés, mint azt gondolnánk. Nem is szükséges hozzá különösebb tudás, és a leírások alapján bárki betörhet akár az Ön fiókjába is. Azt pedig talán kár is említeni, hogy mindannyiunknak vannak kisebb-nagyobb titkaink, melyek akár magánéletünket, akár karrierünket olyan irányba befolyásolhatják, melytől inkább szeretnénk megkímélni magunkat.

A weboldalunkon megrendelhető csomag segítségével Ön próbára teheti saját fiókjának védettségi szintjét, s ha sikerül feltörnie azt, világosan láthatja, hogy valós problémával állunk szemben. Nem csak a féltékenység, vagy a rosszindulat az, amitől tartanunk kell, hanem mindezek kapcsán az anyagi vonzat sem elhanyagolható. Világunkat a pénz uralja, így ha Önt kompromittáló információkhoz jut valaki, könnyen lehet, hogy zsarolás áldozatává válik. Nem tudhatjuk, mi minden rejtőzik az emberekben, és a sértettség, az irigység, vagy a rosszindulat mit ki nem vált egyesekből. Honlapunk információiból is jól látható, hogy milyen egyszerűen célhoz érhet az, aki nem sajnálja a némi időt és pénzt e célra, még annak ellenére sem, hogy gyakorlatilag a fiókok feltörése bűncselekménynek számít.

Szeretne némi rálátást a hackerek világára is? Érdeklődik az itthon és külföldön éppen aktuálisan zajló hacker tevékenységek és csoportok iránt? Nos, a hackerkepzes.hu e téren is hasznos segítőtársa lehet, hiszen naprakész információkkal, érdekes hírekkel várjuk e témában is. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy betekinthessen egy olyan világba, mely sokak magánszféráját veszélyeztetheti. A felkészülés és a megfelelő védekezés a feltörések ellen segítségünkkel megvalósítható. A többféle feltörési módszert bemutató csomagajánlat már sokak számára nyújtott segítséget, tájékozódjon honlapunkon hacker-témában!

Iktatva: Web
MACIKA.hu
2011