0

Faldekorálás

Faldekorálás

Új otthonba költözött, vagy most van túl a lakásfelújításon? Ha valamilyen egészen egyedi megoldást szeretne otthonába, tegye le voksát a faldekorálás nyújtotta izgalmas lehetőségek mellett! A keretezett képeknél mindenképpen egyedibb és személyiségét jobban kifejező megoldásnak bizonyul a különböző ábrák, motívumok, feliratok falra festése, melyet akár egyszerű temperával is megoldhat.

Nincs elegendő kézügyessége és kreativitása ahhoz, hogy színvonalas munkát végezzen? Ma már ez sem akadály, hiszen a lakásdekorációs üzletekben könnyedén beszerezhet olyan sablonokat, melyek leginkább elnyerik tetszését. A szinte bármilyen felületre felragasztható matricák – úgynevezett faltetoválások – mellett arra is lehetősége van, hogy saját kezével rajzoljon, fessen a falfelületre.

A faldekorálás otthona minden helyiségében alkalmas arra, hogy színesebbé, különlegesebbé tegye lakását. Próbálkozott már rajzolással? Az iskolapadból kikerülve talán már el is felejtette az alkotás örömét. Miért ne tenné próbára magát, és kísérletezne először egy papíron, majd ha már kellő  önbizalma van, akkor a falakon? Végül is mi történhet? Maximum ha a halványan felvázolt ábra mégsem nyeri el tetszését, egy sor festékkel könnyedén eltüntetheti azt.

Keresgéljen minták és sablonok után az interneten, s az egyszerűbb ábrák között még azok is megtalálják a kedvükre valót, akik nem mozognak otthonosan a rajzolás területén. A faldekorálás nem csak a végeredmény tekintetében érdemel szót, hanem maga a folyamat, az alkotás öröme is emlékezetes marad majd az Ön számára.

Iktatva: Lakberendezés
MACIKA.hu
2011