0

Fedett élményfürdők Magyarországon

Fedett élményfürdők Magyarországon

Élményelemekkel gazdagított medencék, wellness lehetőségek és jobbnál-jobb éttermek. Tudja már, hogy idén ősztől melyik fürdőnek lesz rendszeres látogatója? Ha eddig a strandolás időszaka rendszerint véget ért az augusztus zárultával, idén akkor is érdemes elgondolkodnia azon, hogy hétvégente engedélyez magának egy kis pihenést. Ehhez a fedett élményfürdők Magyarországon remek választásnak bizonyulnak, ugyanis korosztálytól függetlenül jól érezheti magát e komplexumokban.

Azt talán felesleges is megemlíteni, hogy a fiatal korosztály körében már csak a csúszdázási lehetőségek miatt is rendkívül népszerűek ezek a fürdők, pláne, hogy évszaktól függetlenül kínálnak fürdőzést. Akár családdal érkezve is megtalálhatja számítását, hiszen a legtöbb helyen kifejezetten a kicsik igényei szerint kialakított gyermekmedencék is megtalálhatóak.

A fedett élményfürdők Magyarországon Szép kártya használatával is igénybe vehetőek, ráadásul a legújabb szabályozás apropóján már mindhárom alszámláról fizetheti belépőjét. Legyen szó akár a Balaton környékéről, a főváros közelében levő komplexumokról, vagy Kiskunmajsa, Kecskemét, Debrecen, Cserkeszőlő, Cegléd kínálatáról, abban biztos lehet, hogy talál majd lakóhelyétől elérhető távolságban levő helyszínt.

A főszezon zárultával általában némileg kedvezőbben az árak, és a már említett cafeteria elem használatával minden Önnel érkezőnek étkezését, vagy éppen az igénybe vett wellness szolgáltatásokat is finanszírozhatja. A fedett élményfürdők Magyarországon idén ősztől is változatos programajánlatokkal, éjszakai fürdőzéssel, szaunával, csúszdákkal és élménymedencékkel várják az új és visszatérő látogatókat.

Iktatva: Utazás
MACIKA.hu
2011