0

Férfi karóra divat 2018-ban

Férfi karóra divat 2018-ban

 

Itt megnézheti, hogy 2018-ban melyek a legnépszerűbb férfi karórák: https://orazona.hu/orakategoria/ferfi-karorak/ . A férfi karórák tekintetében nem kell nagyon tartani a változásoktól, hiszen a férfi karóra divat nem annyira érzékeny, mint például a ruhák. Itt nem kell szezonális változásokra számítani és maga az aktuális trend sem változik, vagy nem nagyon. 2018-ban és 2019-ben is hódítanak a klasszikus órák. Az órazóna webáruházban számtalan elegáns óra közül választhatunk. Férfiak és hölgyek is megtalálják az alkalomhoz illő órát. Soha nem szabad elfelejteni, hogy otthon mindig legyen egy klasszikus óránk, hiszen az soha nem megy ki a divatból. Egy végtelenül egyszerű óra, egy elegáns óra, amely ráadásul kényelmes is minden ruhatár részét kell, hogy képezze. A fehér, az arany továbbra is divatszín marad még 2019-ben is, de újdonságként bejön a rose gold.

A Naviforce ezüst színű klasszikus férfi karóra rozsdamentes fémszíjjal, Japán óraszerkezettel és ingyenes házhozszállítással pár napon belül a miénk lehet. Az attraktív klasszikus férfi karórát rozsdamentes acél tokkal, és szíjjal szállítják. 24 órás mutató, nap és dátum mutató teszi teljessé. Ez az óra különlegesnek számít, hiszen a nap mutató tárcsája a földet szimbolizálja. Ezen felül a kontinensek is láthatók rajta. Akik a kronográfos órákat kedvelik azoknak a Megir elegáns kronográf férfi karórát ajánljuk. A klasszikus szögletes formát képviselő óra időtálló, így bármikor is vesszük elő, mindig divatosak leszünk. Dátumkijelző funkció, kényelmes bőrszíj, masszív óratok teszi teljessé. A sötétben a fluoreszkáló mutatók segítik a tájékozódást.

Sokan inkább a mobiltelefont választják az órák helyett, de azért jó pár olyan pillanat van az életünkben, amikor a karórára számíthatunk csak. Egy zsúfolásig megtelt buszon egyáltalán nem biztos, hogy elő tudjuk venni a mobiltelefont, de az időt a karóráról azonnal le lehet olvasni. A tömött villamosokon, buszokon és metrókon mi inkább a karórát ajánljuk. Ugyan ez vonatkozik a sportolásra. Futás közben nem valószínű, hogy a telefonunkon meg tudjuk nézni a pontos időt.

 

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011