0

Fogyás zöldséggel, gyümölccsel

Fogyás zöldséggel, gyümölccsel

A nyár minden hölgy számára a fogyókúrák, és a kemény edzések időszakának számít. A tengerparton, vagy a közeli élményfürdőben mindannyian szeretnénk a legjobb formánkat hozni, tény azonban, hogy egy-két héttel a nyaralás előtt már késő elkezdeni a diétát. Vannak azonban olyan tápanyagok, melyek alacsony kalóriájuk mellett rendkívül ízletesek is, és változatos finomságok készíthetőek belőlük. A fogyás zöldséggel, gyümölccsel nyáron különösen könnyű, hiszen a piacokon roskadásik a színesebbnél-színesebb alapanyagokkal a polcok, melyek ráadásul olcsón be is szerezhetőek.

Mielőtt úgy gondolná, hogy a fogyás zöldséggel, gyümölccsel akkor is tökéletes hatásfokkal működik majd, ha mellette meg sem mozdul, akkor be kell látnia, hogy ez közel sincs így. Hiába a meleg, legalább reggel, vagy este szánjon időt és energiát a testmozgásra, így bőre feszesebb, formái szebbek lesznek az alacsony kalóriatartalmú étkezéssel kombinálva.

A fogyás zöldséggel, gyümölccsel azonban nem csak ilyenkor lehetséges, hiszen télen is beszerezhetünk már mindenféle vitaminos tápanyagot, bár nyilvánvaló, hogy jóval borsosabb áron.

Tehet azonban már most azért, hogy télen is a nyári friss ízeket élvezhesse. Nem feltétlenül a cukros levekben tartósított gyümölcsökről beszélünk, sokkal inkább a fagyasztóba eltett változatokról, melyekből édesítőszerrel, mézzel fenséges gyümölcslevesek készíthetőek, vagy éppen a grillezett, sült húsokat tehetjük változatosabbá gyümölcsmártások kíséretével. Figyeljen oda arra, hogy mi kerül az asztalra, hiszen testsúlya, önbizalma és jó közérzete múlhatnak rajta!

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011