1

Fogyókúrás tippek – fogyás egyszerűen

Fogyókúrás tippek – fogyás egyszerűen

Edzőterem, futás a szabadban, uszoda, otthoni torna, kíméletlen villámdiéták, folyamatos megszabadulás a kilóktól, életmódváltás – az számtalan módszer közül ki-ki a számára legmegfelelőbbnek vélt mellett teszi le voksát, hiszen hasznos ötletekből nincs hiány, ami a felesleges kilóktól való megszabadulást illeti. A kutatások szerint azonban – miként életünk egyéb eseményeire – így a fogyásra sincs elegendő időnk, így a tavasz beköszöntével mind többen kívánnak gyorsan, látványos eredményeket elérni.

A fogyókúrás tippek végeláthatatlan garmadájával találkozhatunk, ha az internetet böngészve kívánjuk megtalálni azt a módszert, amellyel a fogyás egyszerűen és ténylegesen megtörténhet. A szakértők abban egyetértenek, hogy kizárólag a testmozgás és a táplálkozásra való odafigyelés kettőse hozhatja meg a kívánt külalakot.

A vélemények eltérőek az egyes fogyókúrás tippek és módszerek tekintetében, s sokan a napjainkban olyan népszerű szénhidrátmentes diéta helyett inkább a szétválasztó jellegűeket részesítik előnyben. Természetesen jogosan merül fel, hogy hogyan indul meg a fogyás az ezekre jellemző nagy mennyiségű szénhidrát bevitel mellett.

A fogyás mindenkinél személyre szabott, hiszen vannak, akik már az első hetekben látványos eredményeket produkálnak, míg mások csak hónapok múltán tapasztalják, hogy elindul valami változás. A genetika mellett azonban a fogyókúrás tippek között nem elhanyagolható a méregtelenítés, a lúgosítás, a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás, és elszántabbaknak a heti egy-egy léböjtnap beiktatása. A legnépszerűbb fogyókúrás tippek is azonban csak akkor érnek valamit, ha aktív mozgással összekapcsoljuk azokat, így testünk a megfelelő ütemben és irányba formálódik majd.

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011