0

Gluténmentes házhozszállítás – egészséges étel a munkahelyen is

Gluténmentes házhozszállítás – egészséges étel a munkahelyen is

Glutént tartalmazó étel elfogyasztása után gyakran tapasztal emésztési gondokat? A hasmenés, a puffadás, a görcsök csak néhány azon tünetek közül, melyekkel a gluténallergiában szenvedőknek számolniuk kell. Gondolt már arra, hogy a gluténmentes házhozszállítás mellett tegye le voksát étkezései alkalmával?

Bizonyára próbálta már Ön is kiiktatni étrendjéből a glutén alapanyagot, ám ez a feldolgozott élelmiszereknek köszönhetően nem mindig valósítható meg tökéletesen, hiszen sokszor olyan ételfélékben is megtalálható a glutén, mint például a majonéz, a joghurt, a vaj, vagy éppen a csokoládé. Némileg könnyebb a helyzet, ha otthon saját maga készítheti el a lisztérzékeny az ennivalókat, de mi történik akkor, amikor a munkahelyen étkezik?

Nem érdemes lemondania a munka közben történő táplálkozás során sem arról az igényéről, hogy egészséges és gluténmentes ételeket fogyasszon. Az ételkiszállítással foglalkozó cégek között is megtalálhatóak már olyanok, melyek kifejezetten a lisztérzékenyek számára kialakított menüvel szolgálják a vásárlók igényeit. Amellett, hogy a gluténmentes házhozszállítás egészséges és finom falatokat garantál, a diétázók kedvében is jár ezzel a szolgáltatással, hiszen köztudott, hogy a gluténmentes diéta nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy megszabaduljon felesleges kilóitól.

Ételrendeléskor legyen a döntő szempont tehát az, hogy olyan alapanyagok felhasználásával készült ennivaló mellett tegye le voksát, amely nem fog hosszú távon egészségére és közérzetére negatív hatást gyakorolni! Az odafigyelés, a körültekintő választás és a gluténmentes házhozszállítás  mindenképpen meghozza gyümölcsét az egészség és a külalak tekintetében is.


Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011