0

Gyógyfürdők és élményfürdők tavasszal is

Gyógyfürdők és élményfürdők tavasszal is

A napsütés egyre gyakrabban csalogat ki bennünket a szabadba, de a balatoni fürdőzések még igencsak távol vannak. Hála azonban a gyógyfürdők és élményfürdők kínálta lehetőségeknek, a tavaszi hónapokban is alkalmunk nyílik arra, hogy a wellness életérzésnek hódoljunk. Hazánk egyébként is rendkívül jó adottságokkal bír e területen, és az utóbbi idők fejlesztései olyan komplexumokat eredményeztek, hogy az ország minden régiójában színvonalas kikapcsolódási formát ígérnek a gyógyfürdők és élményfürdők. 

A rekreáció szempontjából is remek választásnak bizonyul egy-egy wellness hétvége, vagy akár csak egyetlen fürdőben töltött nap is. Mivel a komplexumokhoz általában szálloda is társul, így alkalmunk nyílik arra, hogy a megszokott környezetből két-három, vagy éppen több időre kiszakadjunk, és a víz pihentető közegében kapcsolódjunk ki.

A gyógyfürdők és élményfürdők számos szolgáltatással is várják a vendégeket, akik a szaunák és a masszázs mellett különféle egyéb lehetőségeket is igénybe vehetnek, például a nagy népszerűségnek örvendő Széchenyi Pihenőkártya alszámláinak terhére is.

Ha új energiákkal való feltöltődésre vágyik, érdemes útra kelnie, és felfedeznie hazánkban azokat a tájakat, melyek eddig talán ismeretlenek voltak az Ön számára. A wellness szállodák pedig kitűnő választásnak bizonyulnak, s akár akciós csomagajánlatokat is kifoghat, ha kellő körültekintéssel választ szállást a gyógyfürdők és élményfürdők közelében. Útra fel, hiszen itt a tavasz, és a jó idő!

Iktatva: Utazás
MACIKA.hu
2011