0

Hasizom gyakorlatok Rubint Rékával

Hasizom gyakorlatok Rubint Rékával

Az otthoni, saját testsúlyos edzések kedvelőinek körében bizonyára nagy népszerűségnek örvendenek Rubint Réka edzései. Az aktuális, idén nyáron Törökországban forgatott lemezre várakozva azonban a fitness istennő régebbi DVD-it is bátran elővehetik azok, akik fel vannak készülve a napokig tartó izomlázra, és a valóban kitartást igénylő edzésre, mely akár húsz, akár negyven percben kőkeményen átdolgoztatja a has és a derék izmait. 

A hasizom gyakorlatok Rubint Rékával férfiak számára is ajánlhatóak, hiszen a kockás has, és a letisztult izomzat mindkét nem vágya. Ehhez a hozzávalót Réka adja, mégpedig messzemenően a komfortzónán túli mozgással. Alapvetően elmondhatók Réka edzéseire, hogy az évek előrehaladtával egyre keményebb programokat állított össze a fogyni, izmosodni, szálkásodni vágyók számára. Nincs ez másként a hasizom blokkok esetében sem.

Fontos tudni azonban, hogy a hasizom gyakorlatok Rubint Rékával sokat veszítenek hatékonyságukból, ha közben nem figyelünk oda a táplálkozásra. A fehér liszt és a cukor elhagyása mellett érdemes a szénhidrátbevitel kontrollálását is szem előtt tartani. Ami pedig kifejezetten jó a hasi zsírra, az a futás. 

Bár sokan nem kedvelik ezt a sportágat, ám az állóképesség növeléséhez, a fogyáshoz elengedhetetlen. A hasizom gyakorlatok Rubint Rékával fokozott hatást képesek elérni, ha kombinálja azokat egy-egy reggeli félórás futással, és a táplálkozásra való fokozott odafigyeléssel.  A kitartó munkának mindig megvan az eredménye!

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011