0

Hatékony fogyás hasról

Hatékony fogyás hasról

Drasztikus fogyókúra, és éhezéssel töltött napok? Kemény edzések, és izomláz minden áldott reggel? Napi szinten hasizmozás? Méregtelenítő teák és béltisztítás? A hatékony fogyás hasról mindenki álmai közt szerepel, akik súlyfelesleggel küzdenek. Ők igazán jól tudják, hogy a fogyás csak a legritkább esetben indul meg arról a testtájról, amelyről szeretnénk. Különösen ide tartozik a has, ahová igen könnyen felszaladnak a kilók a nem megfelelő táplálkozás következményeként.

De akkor mégis hogyan valósítható meg a hatékony fogyás hasról? Melyik módszer követése jár a legbiztosabb eredménnyel? Természetesen az edzés elengedhetetlen, és ha a hangsúlyt a has-csípő területére helyezzük, minden bizonnyal nagyobb valószínűséggel érhető el a megálmodott forma. Azonban semmiképpen ne essünk abba a hibába, hogy mindent mindennel összeeszünk, mondván, “edzettem hasra úgyis”. A szénhidrát fogyasztásának minimálisra csökkentése, vagy teljes elhagyása szükséges ahhoz, hogy ne csak valahol a zsírréteg alatt legyenek erős hasizmaink. 

Az edzésbe fektetett energia akkor mutatkozik meg, ha az izmok feletti feleslegtől sikerül megszabadulnunk. A hatékony fogyás hasról a futással és az aerob jellegű mozgással kezdődik, hiszen ez képes arra, hogy kipucolja szervezetünket, és elégesse a felesleges tartalékokat. 

Kezdetben bizonyára nem lesz könnyű, de amikor már látjuk, hogy a szekrényben rég eltemetett nadrágok és szoknyák újra jók ránk, új erőre kapunk majd, és tovább folytatjuk a küzdelmet egy vonzóbb, csinosabb alakért.

 

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011