0

Így tud a legolcsóbban használt ruhát venni!

Így tud a legolcsóbban használt ruhát venni!
Legolcsóbban használt ruhát másodkézből tudunk venni, méghozzá olyan turkálókban, melyek lehetőség szerint minél nagyobbak, és minél szélesebb áruválasztékkal rendelkeznek. Minél nagyobb turkálóba megyünk, annál nagyobb az esélye annak, hogy még új, címkés ruhát is találunk, mely ugyan annyiba kerül mint a használt ruhák, vagy egy picivel többe.
Jó alaposan át kell nézni ezeket a ruhákat, fel kell őket próbálni, hogy jó-e a méret, és keresni kell esetleges hibákat rajta, mert sajnos előfordulhat, hogy azért lett a turkálóba adva, mert lyukas, vagy foltos. Nem jellemző, de ritkán előfordulhat.
A legolcsóbban használt ruhát turkálóban lehet venni

A legolcsóbban használt ruhát turkálóban lehet venni

Ha turkálóban vásárolunk használt ruhát, akkor érdemes bálabontáskor érkezni, mivel az azt jelenti, hogy friss áru érkezett, és igen nagy a választék. A használt ruha boltok előre ki szokták írni, hogy mikor várható új áru. Ilyenkor aznap érdemes korán, közvetlenül nyitás előtt érkezni.
Ha azonban valaki nagy tételben, bálában szeretne, akkor úgy megy a legolcsóbban ha nagykereskedőtől veszi a használt ruhát, hiszen így még olcsóbb, mintha a ruhákat darabokban veszi meg, amin már a kiskereskedelmi árrés is rajta van.A bála ára attól függ, hogy melyik országból jön, és éppen mekkora. A legtöbb használt ruha az Egyesült Királyságból, Hollandiából, és az Egyesült Államokból szokott jönni, de nem ritka a német, vagy osztrák használt ruha sem.
Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011