2

Innováció a fogyókúrában – az indiai csalán és jótékony tulajdonságai

Innováció a fogyókúrában – az indiai csalán és jótékony tulajdonságai

A Coleus forskohli, azaz indiai csalán egy évelő növény, amely főképp Thaiföld, Burma és India területén nő, de megtalálható más szubtrópusi és mérsékelt övi vidékeken is. Mivel elsősorban étvágycsökkentő és az anyagcserét szabályozó tulajdonságairól ismert, fogyasztó készítmények előállításához használják, de emellett számos más jótékony hatást tulajdonítanak neki.

Az indiai csalán gyökere képezi az aktív hatóanyagai leggazdagabb forrását, melyek az emberi szervezetben fellépő számos folyamatra vannak hatással. Az ebből az értékes növényből nyert kivonat javítja a vérkeringést, serkenti a pajzsmirigy inzulintermelését, fékezi a rákos sejtek fejlődését, antidepresszáns hatású, javítja az emésztőrendszer működését, erősíti az immunrendszert. Mindezek következtében sikerrel alkalmazzák allergiás betegségek kezelésében és olyan megbetegedések gyógyításában mint a pikkelysömör, ekcéma, bőrpír vagy hörgőasztma.

A fogyasztó készítményekben az indiai csalán fő hatóanyaga miatt bizonyul hatásosnak, ami a forskolina. Ez a vegyület csökkenti a zsírszövetet és az étvágyat, miáltal tökéletes segítséget nyújt a fogyni vágyóknak. Természetes eredetű aktív hatóanyagként alkalmazása teljes mértékben biztonságos, nincsenek mellékhatásai. Ahogy egy 60 főcsoporton végzett vizsgálat is kimutatta, az indiai csalán tartalmú kapszula fogyasztói napi 50 mg forskolina bevitel mellett jelentős súlycsökkenést könyvelhettek el. Tekintettel kiemelkedő hatékonyságára és számos jótékony tulajdonságára, a coleus forskohli kivonatot tartalmazó termékek jelenleg folyamatosan növekvő népszerűségnek örvendenek mind a magyar, mind a nemzetközi piacon.

Klikkelj ide a FORSKOLIN megrendeléséhez
Használd ezt a linket, a kézbesítés INGYENES

 

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011