0

Kandalló kémény nélkül? Érdekes újdonság a lakberendezésben

Kandalló kémény nélkül? Érdekes újdonság a lakberendezésben

A kandalló legtöbbünk számára az otthonosság érzetét kelti, ezért természetes igényként jelentkezik, hogy akár a nappali, akár a háló hangulatát ilyennel dobjuk fel. De mi a helyzet akkor, ha a lakás építészeti megoldásaiba ez nem illeszthető bele? Ma már nincs akadálya annak, hogy kémény nélkül is élvezhessük a kandalló keltette romantikus, természetközeli hangulatot. Az elektromos, valamint a bioetanol-lal működő, füstmentes lakberendezési tárgyak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek – még a néha bizony borsos ár ellenére is.

A hagyományos kandallók mellett mind több lakásban találkozhatunk azokkal a kisebb, közepes, vagy egészen nagy kivitelezésben kapható füstmentes kandallókkal, melyek akár térelválasztó elemként, fali-, vagy asztali díszként is funkcionálhatnak. 

Nem kell attól tartania, hogy a választani kívánt darab nem illeszkedik majd a lakberendezési és belsőépítészeti megoldásokhoz, hiszen a legkülönfélébb méretben, színben, keretválasztékban beszerezhető fajták között minden bizonnyal talál majd elképzeléseinek megfelelőt.

Mindegy, hogy új stílust álmodott meg otthonába, vagy csak egyszerűen a tűz természetességét varázsolná a négy fal közé kémény nélküli készülék formájában, az új trend bizonyára elnyeri majd az Ön és vendégei tetszését is. A különlegesség egyre több otthonban kap helyet, nem véletlen, hiszen használata rendkívül egyszerű, üzemeltetése takarékos (magyar találmány engedélyezés alatt), a látvány amivel szolgál egy-egy hangulatos este, vagy egy zimankós délután során, semmivel össze nem hasonlítható.

Iktatva: Lakberendezés
MACIKA.hu
2011