0

Karcolásvédelemhez érdemes iPad tokot használni

Karcolásvédelemhez érdemes iPad tokot használni

Az iPad kétségtelenül hasznos segítőtársnak bizonyul a mindennapokban, mind a munka, mind a szórakozás terén, de ha nem adjuk meg az okos kis készüléknek azt a védelmet, amit megérdemel, hamarosan karcos kijelzővel és hátlappal találhatjuk szembe magunkat. Egyes típusok kifejezetten könnyen karcolódnak, így nagyon fontos, hogy a telefon megvásárlása után hamarosan körülnézzünk és kiválasszuk hogy melyik iPad tok illik leginkább a készülékhez.

Az árak nem csak márkafüggőek, hanem a felhasznált alapanyagtól is függenek, de legyen szó akár szaküzletről, akár webáruházról, a széles választékban minden korosztály megtalálja az ideálisat. A kemény műanyag, nejlon, velúr, szilikon, neoprén, műbőr és természetesen műbőr tokok között a játékos, fiatalos, trendi stílusjegyek (például régi könyves tok: http://www.gizmowatch.com/entry/vintage-book-style-case-for-ipad/)  éppen úgy helyet kaptak, mint a letisztultabb, elegánsabb irányvonal.

A reklámokból már jól ismert, mágnesesen rögzíthető Smart Cover is többféle színben kapható, és használatával egyidejűleg valósul meg a védelem, és a készülék “alvó módban” való tartása. Az árakat figyelembe véve a listát természetesen a bőr tokok, és a könyv-jellegű Folio Ipad tokok vezetik, melyek azonban megállják a helyüket bármilyen szintű üzleti tárgyaláson is.

IPad-jához mindenképpen szerezze be valamelyik típust, még ha nincs is pénze a 20-30 ezer forintos darabokra, akkor is kaphat funkcióját tökéletesen ellátó fajtát már 5-15 ezer forintért. Érdemes élnie az internet kínálta rendelés kényelmével, ráadásul a világhálón akár olcsóbban is juthat hozzá ezekhez a termékekhez. 

 

Iktatva: Elektronika
MACIKA.hu
2011